,

Tadalafil 4 pillerit 20 mg

13.00

Laadukas Tadalafil myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Seksuaaliterveys

Vaikuttava aine: Tadalafil

Annostus ja määrä: 20mg (4 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Tadalafil luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tadalafil 4 pillerit 20 mg on pitkävaikutteinen lääke, jota käytetään tehokkaasti miesten seksuaalisen toimintahäiriön (impotenssin tai erektiohäiriön) hoitoon.

Toimintamekanismi

Kun mies kiihottuu, penikseen vapautuu kemikaalia, jota kutsutaan typpioksidiksi (NO). Tämä kemikaali on tärkeä syklisen guanosiinimonofosfaatin (cGMP) tuottamiseksi, joka supistaa ja laajentaa kehon verisuonia. Mitä suurempi määrä cGMP:tä tuotetaan, sitä helpommin veri virtaa tietyissä kehon osissa, mukaan lukien peniksessä. Fosfodiesteraasi tyyppi 5 (PDE5) on kuitenkin entsyymi, joka on vastuussa alhaisen cGMP-tuotannon aiheuttamisesta.

Tadalafil kuuluu lääkeryhmään, jota kutsutaan fosfodiesteraasi-inhibiittoreiksi, ja se vaikuttaa vähentämällä cGMP-tuotantoon vaikuttavan PDE5-entsyymin toimintaa. Tämä tarkoittaa, että Tadalafil lisää cGMP-tuotantoa ja enemmän verta virtaa penikseen, mikä vaikeuttaa erektiota.

Käyttösuositukset

Tadalafil otetaan suun kautta runsaan veden kera (älä pureskele niitä tai ota niitä alkoholin kanssa). Lääkkeen suositusannos on 20 mg (1 tabletti) 24 tunnin sisällä. Tämän tulisi olla 30–45 minuuttia ennen suunniteltua seksuaalista toimintaa, jotta lääkkeestä saadaan mahdollisimman paljon hyötyä. Tadalafil vaikutukset kestävät jopa 36 tuntia.

Kielteiset vaikutukset

Joitakin Tadalafil käytön aiheuttamia sivuvaikutuksia ovat päänsärky, dyspepsia, selkäkipu, kasvojen punoitus tai punoitus, nenän tukkoisuus tai lievä pahoinvointi.

Tadalafil 20mg pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Seksuaaliterveys-osioon.

Tadalafil 4 pillerit 20 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart