, ,

Nolvadex 20 mg 100 pillerit

39.00

Laadukas Nolvadex myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Anti-estrogeenit

Vaikuttava aine: Tamoxifen citrate (Nolvadex)

Annostus ja määrä: 20mg (100 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Nolvadex luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Tämä lääke kuuluu antiestrogeenien luokkaan, jota kutsutaan selektiivisiksi estrogeenireseptorimodulaattoreiksi tai SERMiksi, mikä tarkoittaa, että se estää estrogeenin toiminnan sitoutumalla kehon estrogeenireseptoreihin. Tämä tamoksifeenin ominaisuus on todettu hyödylliseksi lääketieteessä estrogeenin estämiseksi, joka aiheuttaa rintasyöpäsolujen kasvua naisilla. Lääkkeen on myös todettu olevan hyödyllinen kehonrakentajille syklin jälkeisenä hoitolääkkeenä anabolisen steroidisyklin jälkeen.

Nolvadex vaikutukset

Tamoksifeenin antiestrogeenisten vaikutusten ansiosta voit poistaa aromatisaatioon (testosteronin muuntumiseen estrogeeniksi) liittyvät sivuvaikutukset, kuten gynekomastian. Lääke myös palauttaa nopeasti hypotalamus-aivolisäke-kives-akselin.

Käyttösuosituksia

Nolvadex 20 mg ei pidä käyttää steroidijaksoissa, jotka sisältävät trenboloneja, nandroloneja tai oksimetolonia, koska on olemassa progestiinin sivuvaikutusten riski. Vaihtoehtona voidaan käyttää Clomidia.

Nolvadex käyttö PCT:hen aloitetaan yleensä steroidisyklin päättymisen jälkeen. Kuitenkin, jos syklissä käytettiin pitkiä estereitä sisältäviä steroideja, tamoksifeeni tulisi aloittaa sen jälkeen, kun kyseisen steroidin vaikutusaika on päättynyt. Nolvadex vuorokausiannos on yleensä 20 mg (1 tabletti).

Negatiiviset reaktiot

Nolvadex ei yleensä aiheuta negatiivisia reaktioita, jos sitä käytetään oikein. Joissakin tapauksissa päänsärky, ruokahaluttomuus ja näön heikkeneminen ovat mahdollisia.

Nolvadex pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut antiestrogeenien koko osaan.

Nolvadex 20 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart