,

Kamagra 4 pillerit 100 mg

9.00

Laadukas Kamagra myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Seksuaaliterveys

Vaikuttava aine: Sildenafil Citrate

Annostus ja määrä: 100mg (4 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Kamagra luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kamagra 4 pillerit 100 mg purutableteissa on sama määrä vaikuttavaa ainetta, sildenafiilisitraattia, kuin muissa tablettimuodoissa, ja ne toimivat täsmälleen samalla tavalla. Yksi ero on kuitenkin se, että Kamagra Chewablea on saatavana neljässä eri hedelmäisessä maussa (banaani, ananas, appelsiini, mansikka).

Toimintaa ja tehosteita

Sildenafiililla on kyky lisätä verenkiertoa penikseen seksuaalisen stimulaation jälkeen. Kun tämän lääkkeen käyttöä koskevia suosituksia noudatetaan oikein, Sildenafil voi auttaa miehiä voittamaan monia erektio-ongelmia. Lääkkeen komponentit pystyvät myös vähentämään suonien takertumista sukupuolielinten alueella, mikä varmistaa, että verenkierto ei tukkeudu. Tämä varmistaa peniksen luonnollisen jäykistyksen.

Miten Sildenafiilia otetaan

Ihannetapauksessa sinun tulisi ottaa lääke noin puoli tuntia ennen kuin haluat ryhtyä seksiin. Niin kauan kuin seksuaalista stimulaatiota (kiihottumista) esiintyy, Sildenafiilin vaikutukset kestävät 4–6 tuntia tai mahdollisesti jopa pidempään. Ota vain 1 tabletti päivässä (24 tuntia) ja varmista, että pureskelet tabletin ennen nielemistä tehokkuuden maksimoimiseksi. Muista, että greipin syöminen tai juominen voi nostaa kehosi veren tasoa ja viivästyttää tämän lääkkeen tehoamiseen kuluvaa aikaa.

Mahdolliset sivureaktiot

Tämän lääkkeen käytöstä aiheutuvat sivuvaikutukset ovat yleensä lieviä ja niiden pitäisi hävitä nopeasti. Näitä ovat esimerkiksi päänsärky, kuumat aallot, näön hämärtyminen, tukkoinen tai vuotava nenä, pahoinvointi tai huimaus. Säännöllisesti nämä sivuvaikutukset johtuvat kuivumisesta, joten ne voidaan välttää juomalla runsaasti vettä tämän lääkkeen käytön aikana.

Sildenafil-pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Seksuaaliterveys-osioon.

Sildenafiilin toimitus Kamagra 4 pillerit 100 mg tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart