,

Kamagra 100 mg 4 pillerit

17.00

Laadukas Kamagra myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Seksuaaliterveys

Vaikuttava aine: Sildenafil Citrate

Annostus ja määrä: 100mg (4 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Kamagra luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kamagra 100 mg 4 pillerit on sama vaikuttava aine kuin Viagra, joka on sildenafiilisitraatti. Sildenafil on aine, joka lisää tehokkaasti peniksen erektiota seksuaalisen kiihottumisen yhteydessä.

Kamagra efektit

Kun käyttösuosituksia noudatetaan, Kamagra voi auttaa miehiä voittamaan monia erektio-ongelmia. Lääkkeen korkea tehokkuus johtuu sen kyvystä parantaa verenvirtauksen laatua sekä vähentää suonien takertumista. Yhdessä nämä toimet varmistavat, että peniksen luonnollinen jäykistyminen ei estä esteitä.

Käyttösuositukset

Yleensä lääke otetaan noin 30 minuuttia ennen seksuaalisen kanssakäymisen suunnittelemista ja vaikutukset kestävät 4-6 tuntia. Muista, että lääkkeen vaikutukset näkyvät vain seksuaalisen kiihottumisen yhteydessä. Vältä yli 1 tabletin ottamista 24 tunnin aikana. Älä pureskele tai murskaa pillereitä, koska tämä voi heikentää tehoa, vaan niele pilleri kokonaisena ja huuhtele vedellä.

Haittavaikutukset

Tämän lääkkeen käytöstä aiheutuvat sivuvaikutukset ovat yleensä lieviä ja niiden pitäisi hävitä nopeasti. Näitä ovat esimerkiksi huimaus, ihottumat, päänsäryt, vatsavaivat, tukkoinen/vuotava nenä, selkäkipu, pahoinvointi tai kuumat aallot. Yliannostustapauksissa tai allergisissa reaktioissa lääkkeen aineosille voi esiintyä joitain vakavampia sivuvaikutuksia.

Kamagra-pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Seksuaaliterveys-osioon.

Kamagra 100mg 4 pillerit toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart