,

Winstrol Depot 50 mg

31.00

Laadukas Winstrol Depot myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Stanozolol Injection

Annostus ja määrä: 10 ml injektiopullo 50 mg/ml

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Winstrol Depot luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Stanozololin (yleisesti kutsuttu Winstrol Depot 50 mg) injektiokäyttö on edeltäjänsä moderni analogi ja sillä on myös laaja suosio urheilijoiden keskuudessa.

Winstrol Depot toiminta

Lääkkeessä on se, että se kuuluu lievävaikutteisiin steroideihin ja sitä käytetään aktiivisesti urheilijoiden keskuudessa. Sillä on myös alhainen toksisuusindeksi, joten se ei häiritse maksan toimintaa.

Steroidin alkuperäinen painopiste ulottui yksinomaan eläinlääketieteen alalle, mutta useiden tärkeiden ominaisuuksien ansiosta Stanozolol on saanut omaa käyttöä myös urheilussa ja regeneratiivisessa lääketieteessä. Lääkkeenä sitä käytetään anemian hoitoon ja turvotuksen lievittämiseen veren koostumuksen normalisoimiseksi.

On syytä huomata, että Stanozolol edistää täydellisen lihaksen määrittelyä ja sitä voidaan käyttää jopa urheilukilpailujen harjoittelun viimeisissä vaiheissa. Suuri määrä punasoluja kyllästää lihassoluja hapella antaen näin aerobisen vaikutuksen, mikä puolestaan ​​edistää kehitystä. Lisäyksenä kannattaa korostaa myös sitä, että tuote muuttaa rasvakuidut energiaksi, mikä on urheilijalle erittäin tärkeää.

Käytön vaikutukset

Vaikka tämä on lievä anabolinen lääke, sillä voi silti olla vakavia myönteisiä vaikutuksia, ja selkeimmät niistä ovat seuraavat:

 • Lihasten määrittelyn parantaminen
 • Lisääntynyt kestävyys
 • Ruokahalun paraneminen
 • Päästä eroon ylimääräisestä rasvasta
 • Ylimääräisen nesteen poistaminen kehosta
 • Vähentää globuliinin pitoisuutta

Hallinto

Optimaalinen annos Winstrol Depot ei ylitä 50-100 mg päivässä. Mitä tulee käytön kestoon, sykli ei saa kestää yli 2 kuukautta.

Melkein välittömästi syklin päätyttyä kannattaa ottaa palautushoito (post-cycle therapy tai PCT), johon usein kuuluu Nolvadex ja Clomid.

Maksimitulos käytössä havaitaan urheilijoilla, jotka käyttävät lisäksi urheiluravintoa, joka on tasapainotettu kehon lihasmassan kasvulle.

Injektoitava Stanozolol yhdistetään täydellisesti muihin anabolisiin lääkkeisiin. Jotkut steroidit tulisi valita asiaankuuluvien indikaattoreiden perusteella. Lihasten volyymin lisäämiseksi on suositeltavaa käyttää voimakkaita androgeenejä syklissä, kuten Anadrol tai Testosterone. Winstrol on lisäksi estrogeenivaikutus ja se tekee täydellisen syklin. Jos päätehtävänä on päästä eroon ylipainosta, on parempi käyttää Trenbolone, joka ei ole aromataasivaikutuksen alainen.

Käytön sivuvaikutukset

Stanozololin erottuva piirre on estrogeenisten vaikutusten puuttuminen. Mutta liiallisen annoksen ja syklin liiallisen keston tapauksessa voit kohdata joitain epämiellyttäviä seurauksia:

 • Sekä nivelsiteiden että nivelten heikkeneminen, mikä puolestaan ​​voi johtaa vakaviin seurauksiin, usein vammoihin
 • Hypertension oireiden ilmaantuminen
 • Keho ei välttämättä tuota testosteronia itsestään
 • Kaljuuntuminen
 • Akne
 • Ongelmia sydämen ja verisuonijärjestelmän kanssa

Jos negatiivisia sivuvaikutuksia ilmenee, kannattaa PCT ottaa elimistön toiminnan normalisoimiseksi.

Arvostelut

Ammattiurheilijat ja jopa aloittelijat puhuvat usein positiivisesti lääkkeestä. Erityisesti ne korostavat Stanozololin mahdollisuuksia, koska se auttaa parantamaan lihaksia, kestävyyttä ja voiman kasvua.

Mitä tulee haitoihin, kyse on vain nivelsiteiden heikkenemisestä ja nivelkipujen esiintymisestä.

Winstrol – injektioosiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Winstrol Depot 50 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart