Sale!
,

Winstrol Depot 50 mg 10 ampullit

27.00

Laadukas Winstrol Depot myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Stanozolol Injection

Annostus ja määrä: 10 ampullit (50 mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Winstrol Depot luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Nykypäivän markkinoilla Winstrol Depot 50 mg 10 ampullit pidetään oikeutetusti yhtenä parhaista lääkkeistä, joita kehonrakentajat käyttävät kilpailuihin valmistautuessaan. Se on hyödyllinen myös voimanostoilijoille. On syytä sanoa, että jopa aloittelijat haluavat ostaa tämän anabolisen aineen. Sen anabolinen aktiivisuus on 3 kertaa suurempi kuin tavallisen testosteronin ja androgeeniset ominaisuudet ovat 3 kertaa heikommat kuin testosteronin.

Winstrol depotin vaikutukset

Lääke on uskomattoman tehokas seuraavista syistä:

  • Se tarjoaa kuivan ja laadukkaan lihasmassan kasvun
  • Se toimii ilman takaiskua
  • Se muodostaa lihasmassaa selkeällä määritelmällä ja laskimoisuudella
  • Parantaa sekä voimaa että kestävyyttä
  • Parantaa aineenvaihduntaa
  • Sillä on rasvaa polttava vaikutus
  • Se ei vaikuta haitallisesti luonnolliseen testosteronin tuotantoon
  • Se ei vaikuta maksan toimintaan
  • Se ei ole aromatisoinnin alainen

Toisin sanoen tämän steroidin ostaminen on optimaalista kilpailuaikana, mutta myös sesongin ulkopuolella. On myös korostettava, että nämä ominaisuudet ovat jokaisen urheilijan saatavilla.

Käyttösuositukset

Tämä anabolinen lääke ei sovellu vain kokeneille urheilijoille, vaan myös aloittelijoille. On tärkeää tietää, että sitä ei suositella naisille, koska on olemassa virilisaatio-oireiden riski. Akuutissa tarpeessa enimmäisannos ei saa ylittää 5 milligrammaa päivässä naisille.

Stanozolol liukenee helposti veteen, ei öljyyn, ja siksi on suositeltavaa pistää 50 milligrammaa joka päivä tai joka toinen päivä. Jakson keston tulisi olla 6-9 viikkoa.

Winstrol Depot voidaan yhdistää useiden muiden lääkkeiden kanssa, esimerkiksi testosteronin, Anadrol ja Turinabol kanssa.

Sivuvaikutukset

Winstrolia pidetään perustellusti yhtenä parhaista anabolisista aineista, koska sitä otettaessa sinun ei tarvitse ajatella antiestrogeenejä, koska Stanozolol ei aromatisoi, joten seurauksia ei ole.

Tietenkin, jos ylität annoksen, saatat kokea kolesterolin tai verenpaineen nousua. Mutta jos noudatat kaikkia käyttösuosituksia, negatiivisia sivuvaikutuksia ei ole, ja voit saavuttaa halutut tulokset paljon nopeammin.

Jos oireita ilmaantuu, paras ratkaisu on käyttää korjaavaa hoitoa (PCT) kehon normaalin toiminnan palauttamiseksi.

Winstrol-injektioosiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Winstrol Depot 50 mg 10 ampullit toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart