,

Winstrol Depot 50 ampullit 50 mg

139.00

Laadukas Winstrol Depot myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Stanozolol Injection

Annostus ja määrä: 50 ampullit (50 mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Winstrol Depot luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Urheilussa ruiskeena olevaa Stanozololin muotoa kutsutaan yleensä Winstrol Depot 50 ampullit 50 mg ja sitä käytetään pääasiassa kehonrakennuksessa.

Ominaisuudet ja tehosteet

Mitä tulee lääketieteelliseen käyttöön, sitä annetaan palovammojen hoitoon ja luuston vahvistamiseen. Se parantaa immuunijärjestelmää ja sitä voidaan käyttää HIV-infektion ehkäisyyn. Kehonrakennuksessa lääkettä käytetään lihasmassan rakentamiseen ja kehon määritelmän parantamiseen. Se on osoittautunut erinomaiseksi parantamaan voimaa ja kestävyyttä. Luettelo Winstrol depotin käytön eduista on:

  • Laadukkaan lihasmassan merkittävä lisäys
  • Voiman lisääntyminen
  • Ihonalaisen rasvan väheneminen merkittävästi
  • Seksuaalisen energian lisääntyminen
  • Ylimääräisen nesteen poistaminen kehosta
  • Ruokahalun lisääntyminen
  • Kehon määritelmän parantaminen
  • Sukupuolihormoneja estävän globuliinin määrän väheneminen

Mitä tulee Stanozololin anaboliseen vaikutukseen, se on yli 3 kertaa testosteronin vaikutus, kun taas androgeeninen vaikutus on pienempi saman verran. Useimmiten tätä tuotetta käyttävät aloittelijat, koska se on vaaraton keholle eikä aiheuta käytöstä sivuvaikutuksia. Mutta ottaen huomioon mainitut ominaisuudet, jopa ammattilaiset turvautuvat usein sen käyttöön.

Säännöt ottamista varten

Winstrol Depot ilman lisälääkkeitä sopii parhaiten urheilijoille, joiden tavoitteena on lisätä kehon määrittelyä ja voimaa. Päivittäinen annos ei saa olla yli 50 milligrammaa, ja syklin tulisi kestää noin puolitoista kuukautta. On tärkeää, että palautushoito suoritetaan muutaman päivän kuluttua kierron päättymisestä.

Winstrol Depot yhdistyy hyvin muiden steroidiaineiden kanssa. Tavoitteistasi riippuen sinun tulee etsiä steroideja, joilla on tietyt ominaisuudet. Maksimaalisen lihasmassan saamiseksi on parempi yhdistää Winstrol vahvojen androgeenien kanssa, kuten Anadrol tai Testosterone. Tässä tapauksessa tuote yksinkertaisesti täydentää steroidien estrogeenisiä vaikutuksia ja edistää kohtalaista kiertoa. Jos sinun on kuitenkin laihdutettava, on parasta käyttää Trenbolone Winstrol-valmisteen lisäksi, joka ei pääse aromatisaatioreaktioihin.

Sivuvaikutukset

Winstrol Depot etuna on, että sillä ei ole estrogeenisiä vaikutuksia. Samanaikaisesti suositellun annoksen ylittäminen ja syklin normaalin keston ylittäminen johtaa useisiin negatiivisiin vaikutuksiin. Yleisimpiä niistä ovat: nivelten ja nivelsiteiden kuivuminen, mikä lisää loukkaantumisriskiä; mahdollinen verenpainetauti; kehon luonnollisen testosteronin tuotannon estäminen; kaljuuntuminen; akne ja sydämen toiminnan heikkeneminen.

Jos oireita ilmaantuu, paras ratkaisu on käyttää korjaavaa hoitoa (PCT) kehon normaalin toiminnan palauttamiseksi.

Winstrol injektioosiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Winstrol Depot 50 ampullit 50 mg toimitetaan Suomeen 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart