,

Winstrol Depot 100 mg

49.00

Laadukas Winstrol Depot myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Stanozolol Injection

Annostus ja määrä: 10 ampullit (100 mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Winstrol Depot luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Winstrol Depot 100 mg ansiosta voit päästä eroon rasvakertymistä, poistaa ylimääräistä vettä kehosta ja saada laadukasta lihasmassaa.

Faktaa! Tuotteen pääominaisuus on, että se on vesipohjainen, mikä määrää toiminnan käytön sekä injektioiden tiheyden.

Ominaisuudet ja käytön vaikutukset

Ottaessaan Winstrol Depotia urheilija pystyy:

 • Poistaa ylimääräistä vettä kehosta
 • Paranna lihasmassan laatua
 • Nopeuttaa aineenvaihduntaa, millä on positiivinen vaikutus ruokahaluun
 • Päästä eroon ylipainosta
 • Vähennä globuliinitasoa, joka sitoo anabolisia hormoneja ja vähentää samalla anabolista vaikutusta harjoittelun aikana

Jos vertaat tuotetta testosteroniin, sillä on 320% anabolisesta ja 30% androgeenisesta aktiivisuudesta. Tämä kaikki rasittaa maksaa ja vatsaa vähän. Ei aromatisointia, joten käytöllä ei ole sivuvaikutuksia. Kaikki edellä mainitut vaikutukset tekevät lääkkeestä verrattavissa suun kautta otettavaan Winstroliin, ja ainoa ero on käyttötiheys sekä hinta.

Käyttösäännöt

Lääkkeen antaminen on suoritettava seuraavien sääntöjen mukaisesti:

 • Jos puhumme kehon kuivaamisesta, Winstrol Depot voidaan käyttää yksin syklissä.
 • Massan kasvattamiseksi voit yhdistää testosteronia tai Anadrolia tai jopa metaania kiertoon.
 • Annoksen tulee olla 50-100 milligrammaa.
 • On parasta antaa injektiot kerran päivässä.
 • Käyttöaika ei saa ylittää 2 kuukautta.
 • Yleisurheilijoille on parasta ottaa enintään 10 milligrammaa.

Lääkkeestä on myös suun kautta otettava muoto (tabletit), joka sopii paremmin naisille. Mitä tulee annokseen, sen tulisi vaihdella 5–10 milligrammaa päivässä päivässä ja miesten 10–50 milligrammaa. Mutta on tärkeää ymmärtää, että tabletit rasittavat maksaa merkittävästi, joten on parempi kiinnittää huomiota injektioihin.

Sivuvaikutukset

Tämä lääke kuuluu terveydelle turvallisimpien luokkaan, ja siksi sivuvaikutukset ovat melko harvinaisia. Maksavaurio ei tule kysymykseen edes tablettien ottamisen tapauksessa; kolesterolitaso ei myöskään nouse.

Mutta on tärkeää ymmärtää, että liiallinen veden vähentäminen kehossa voi aiheuttaa nivelkipuja, joten on parasta hallita tätä kohtaa harjoitusprosessissa. Jos sinulla on nivel- ja nivelsiteiden sairauksia, on parasta miettiä, kannattaako sitä ottaa.

Mutta näiden negatiivisten vaikutusten riskiä ei käytännössä ole. Varsinkin jos noudatat asiantuntijoiden käyttösuosituksia, noudata harjoitusohjelmaa ja käytä urheiluravintoa.

Arvostelut

Lukuisia myönteisiä arvioita lääkkeestä jättävät paitsi kokeneet urheilijat, myös aloittelijat, koska tulokset ovat todella erinomaisia. Se edistää sekä ihonalaisen rasvan vähenemistä että kehon lihasmassan kasvua.

Winstrol Depot -injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Winstrol Depot 100 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart