,

Winstrol Depot 10 ampullit 50 mg

40.00

Laadukas Winstrol Depot myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Stanozolol Injection

Annostus ja määrä: 10 ampullit (50 mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Winstrol Depot luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Erityisesti nykyään Winstrol Depot 10 ampullit 50 mg käytetään urheilussa parantamaan lihasmassan laatua, lisäämään voimatuloksia, lisäämään urheilijan kestävyyttä ja nopeutta. Lääketieteessä sitä käytetään parantamaan potilaiden ruokahalua ja palauttamaan nopeasti terveydentila leikkausten ja palovammojen jälkeen, aiemmin sitä käytettiin aktiivisesti anemiaan ja perinnölliseen angioedeemaan.

Koska monet urheilijat usein ihmettelevät, voiko Winstrol lisätä painoa – vastaus on ei. Tämä ei ole lääke massan kasvattamiseen, eikä sinun pitäisi olla varma itsestäsi tässä suhteessa.
Stanozololin tärkeimmät vaikutukset ovat:

– Nopeuttaa lihasten palautumista kovan harjoittelun jälkeen;

– Lisää merkittävästi energiaa;

– Polttaa rasvaa;

– Lisää ruokahalua;

– Se kuivattaa lihaksia hyvin, poistaa ylimääräistä vettä kehosta;

– Normalisoi typpitasapainoa;

– Kerää kalsiumia, vahvistaa luustoa.

Winstrol Depot pidetään luotettavimpana tuotteena laadun ja vähärasvaisen lihasmassan rakentamisessa. Lisäksi lääke lisää suuresti urheilijan voimaa, tätä pidetään suurena eduna, toisin kuin muut dopingaineet. Siksi ainetta käyttävät usein urheilijat, koska sen kyky kasvattaa voimaa urheilijan kokonaismassaa lisäämättä on hyvä voimanostossa, käsipainissa ja CrossFitissä, eli urheilussa, jossa selkeä painoluokka on tärkeä.

Lisäksi kyky polttaa rasvaa mahdollistaa lääkkeen osallistumisen kuivauskursseihin suurella menestyksellä, koska Stanozolol polttaa rasvaa hyvin ja poistaa ylimääräistä nestettä tehden lihaksista kuivia ja kohokuvioituja, ihosta tulee ohut ja kireä, ja vaskulaarisuus lisääntyy. Samalla lihasten tilavuus säilyy, eivätkä itse lihakset tuhoudu kuivumisen aikana.

Rakenteellisesti Stanozololia ei voida muuttaa estrogeeniksi. Siksi estrogeenireseptoreita tukahduttavia lääkkeitä ei tarvitse ottaa sen ottamisen aikana, gynekomastia ei vaikuta edes sille alttiisiin urheilijoihin.

Fysiologinen toiminta

Tunkeutuessaan solun ytimeen Winstrol Depot aktivoi solun geneettisen koodin, mikä johtaa deoksiribonukleiinihapon, ribonukleiinihapon synteesin ja proteiinirakenteen synteesin, aktiivisten entsyymien ja hengityskudosten tason nousuun, oksidatiiviseen fosforylaatioon. ja adenosiinitrifosfaatin synteesi kerääntyy solumolekyyleihin (paikkoihin, joissa energiaa kertyy). Winstrol Depot estää glukokortikoidien aiheuttamia katabolisia prosesseja, lisää luun trofiaa, stimuloi kalsiumin kertymistä luissa, elimistöön jää typpeä, fosforia ja rikkiä.

Kuinka ottaa lääke

Miehille suositeltu annos on 50-100 mg joka toinen päivä tai päivittäin. Injektoitavan Winstrol-valmisteen puoliintumisaika on lyhyt, 9–24 tuntia, joten aine on ruiskutettava usein. Kurssin kesto on 5-6 viikkoa.

Winstrol Depot -soolokurssin tulee olla mukana tai ”suljettava” testosteronin stimulanttien tai gonadotropiinin kanssa, koska se pystyy vähentämään endogeenisen testosteronin synteesiä.

Maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi on suositeltavaa ottaa lääke muiden kuivamassaa muodostavien steroidien kanssa, kuten Masteron, Anavar, Trenbolone ja Boldenone.

Haittavaikutukset

Älä käytä Winstrol Depotia pitkään ja liian suurina annoksina. Koska Winstrol Depot voi aiheuttaa: aknen, rasvaisen ihon, kivesten surkastumisen, korkean verenpaineen, vanhemmille miehille se voi aiheuttaa eturauhasen liikakasvua tai syöpää. Ei ole harvinaista, että urheilijat valittavat tuskallisista injektioista; ihottumien ja paiseiden poistamiseksi on suositeltavaa pistää joka kerta uuteen paikkaan.

Lisäksi Winstrol Depot -kurssin aikana työpainoja tulee vähentää terveiden nivelten ylläpitämiseksi. Koska Stanozolol-kuivauksen vaikutus ei ulotu vain lihassyytteisiin, vaan myös nivelsiteisiin ja niveliin, syntyy lisääntynyt loukkaantumis- ja tulehdusriski. Tätä varten on suositeltavaa yhdistää Stanozolol Deca-Durabolin tai Testosterone kanssa.

Winstrol Depot -injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Winstrol Depot 10 ampullit 50 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Shopping Cart