Sale!
,

Winstrol 50 mg 50 pillerit

103.00

Laadukas Winstrol myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Stanozolol

Annostus ja määrä: 50mg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Winstrol luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Winstrol 50 mg:lla on hyvä anabolinen aktiivisuus ja alhainen androgeeninen indeksi. Samaan aikaan steroidilla on anti-progesteroniominaisuuksia, minkä seurauksena sitä käytetään usein yhdistelmähoitona muiden lääkkeiden mahdollisten sivuvaikutusten tukahduttamiseen.

Hyvästä anabolisesta vaikutuksesta huolimatta lihasmassan kasvu Stanozololin käytöstä ei ole yhtä voimakasta kuin metaania tai Turinabolia käytettäessä. Usein Winstrolia käytetään kuivaukseen tai anaboliseen taustaan ​​tiettyjen valmisteiden koostumuksessa. Yleisesti ottaen Stanozolol on monikäyttöinen lääke, joka voi antaa halutun lihaksen volyymin yhdistettynä muihin steroideihin tai antaa halutun määritelmän, joka ilmenee veden tyhjentämisessä ja rasvan polttamisessa.

Kurssin tehosteet:

 • Nopea rasvanpoltto jopa ongelma-alueilla
 • Lihasmassan kasvu ilman nesteitä tai rasvaa
 • Määritelmän ulkonäkö
 • Selkeä lihasten jäykkyyden ja täyteläisyyden vaikutus, erityisesti kurssin lopussa
 • Erinomainen anabolinen tausta
 • Voidaan käyttää siltojen tekemiseen ratojen välillä
 • Sopii täydellisesti lähes kaikkien steroidien kanssa
 • Estää muiden lääkkeiden estrogeenisiä sivuvaikutuksia
 • Lisää voimaa ja kestävyyttä
 • Lisää pumpun tehoa
 • On yksi turvallisimmista steroideista
 • Sopii sekä lihasmassan kasvattamiseen että painonpudotukseen

Kuinka ottaa Winstrol?

Kuivauksen yhteydessä sitä voidaan käyttää soolomuodossa täydentämällä kurssia klenbuterolilla. Päivittäinen annos on 50-100 mg. Suosittelemme, että jaat tablettien kokonaismäärän 2-3 yhtä suurella annoksella joka päivä samaan aikaan. Tällaisen kurssin kesto on vakio: 6-8 viikkoa. Ota tabletit veden kera välittömästi aterian jälkeen.

Tarjolla on myös upeita Stanozolol-yhdistelmäkursseja. Optimaaliset yhdistelmät olisivat: Testosterone, Trenbolone, Methenoloni, Oksandroloni, Turinabol ja jopa Nandroloni. Sustanon Omnadren ja muut monimutkaiset valmisteet sopivat ammatti- ja kokeneille urheilijoille. Tässä tapauksessa pätevät samat annokset.

Kurssi määritellyille lihaksille: Sustanon, Stanozolol ja Methane

Winstrol massan kasvattamiseen ilman palautusta

On syytä huomata, että voit ostaa Stanozololia paitsi kuivaamiseen, myös massan kasvattamiseen ja sen myöhempään säilytykseen. Antiestrogeenisen aktiivisuutensa, erinomaisen anabolisen indeksin ja alhaisen androgeenisen aktiivisuutensa ansiosta Stanozolol-tabletit sopivat minkä tahansa kurssin viimeisille viikkoille. Sen avulla voit minimoida palautusilmiön. Se johtuu tästä tosiasiasta, että vain myönteisiä arvioita Stanozololista löytyy Internetistä.

Optimaalinen hoito-ohjelma sisältää vahvojen suun kautta otettavien lääkkeiden ensimmäisen käytön: oksimetoloni, turinabol tai metaani. Sitten suunnilleen kurssin puolivälistä tai loppupuolella ne korvataan Stanozolol-tableteilla. Tämän järjestelmän avulla mahdollisuudet säilyttää koko saavutettu massa lähes kaksinkertaistuvat.

Lääkkeen ottamisen sivuvaikutukset

Suurilla annoksilla lääke voi vaikuttaa maksaan. Siksi älä käytä enempää kuin 80 mg päivässä, eikä tästä tule mitään supervaikutusta. Ainoa vakava sivuvaikutus on nesteen valuminen. Toisaalta tämä auttaa hankkimaan määriteltyjä lihaksia, toisaalta Stanozolol kuivattaa nivelsiteet ja nivelet, minkä seurauksena voimaharjoittelu pienellä määrällä toistoja voi aiheuttaa useita vammoja. Siksi kurssilla on suositeltavaa harjoitella suuren volyymin muodossa yli 10 toistoa varten.

PCT Stanozololin jälkeen

Solokurssilla syklin jälkeinen hoito alkaa muutaman päivän kuluttua. Käytä tamoksifeenia tai klomidia. Joissakin tapauksissa saatat tarvita Dostinexia. Annokset ovat normaaleja. Suosittelemme, että aloitat Clomidilla: 2 tablettia päivässä (1 illalla, 1 aamulla) ja vähennä annosta vähitellen 0,5 tablettiin. Jakson jälkeisen hoidon keston tulee olla 2 viikkoa.

Stanozololin yksinkurssin lopussa voit liittää Provironin tehdäksesi lihaksista kovempia ja näkyvämpiä, mutta älä käytä tätä lääkettä PCT:n aikana.

Winstrol-pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Oraaliset steroidit -osioon.

Winstrol 50 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on ongelmia tai yleisiä kysymyksiä tuotteistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisäapua.

Shopping Cart