,

Winstrol 10 mg 50 pillerit

27.00

Laadukas Winstrol myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Stanozolol

Annostus ja määrä: 10mg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Winstrol luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Winstrol 10 mg on dihydrotestosteronin johdannainen, kemiallisesti muutettu, joten anabolisen hormonin ominaisuudet paranevat merkittävästi ja androgeeninen aktiivisuus on minimoitu. Stanozolol on luokiteltu ”anaboliseksi” steroidiksi, ja sillä on yksi vahvimmista anabolisten ja androgeenisten vaikutusten erotuksista kaupallisesti saatavilla olevien aineiden joukossa. Sitä ei myöskään voida aromatisoida estrogeeniksi. Winstrol on toiseksi yleisimmin käytetty suun kautta otettava steroidi, jolla ei ole vain suosiota Dianabol (Methandrostenolone) verrattuna.

Winstrol vaikutukset

Stanozolol on anabolinen steroidi, joten se stimuloi anabolisia prosesseja ja estää glukokortikoidien aiheuttamia katabolisia reaktioita. Se lisää lihasmassaa, vähentää rasvan kertymistä, parantaa kudosten tropismia, edistää kalsiumin kertymistä luissa, varastoi typpeä, fosforia, rikkiä, kaliumia, natriumia ja vettä elimistössä. Sen hematopoieettisen toiminnan määrää erytropoietiinin lisääntynyt synteesi. Sen antiallerginen vaikutus määräytyy komplementin seerumifraktion C1 nousun perusteella. Androgeeninen (kohtalainen) vaikutus voi edistää miehen toissijaisten seksuaalisten ominaisuuksien kehittymistä.

Suositeltu annostus

Aikuisille suositellaan aloitusannostusta 10-20 mg päivässä. Suurin suositeltu päiväannos on 50 mg päivässä, vaikka jotkut kokeneet kehonrakentajat voivat ottaa jopa 100 mg päivässä. Keskimääräinen kierto kestää 5 – 8 viikkoa, mutta kiertoa ei suositella pidentämään tätä pidemmäksi. On erittäin suositeltavaa suorittaa post-cycle terapia (PCT) Winstrol-syklin jälkeen hormonitasojen palauttamiseksi.

Sivuvaikutukset

Naisilla sivuvaikutuksia voivat olla virilisaatio-oireet, munasarjojen toiminnan estyminen, kuukautiskierron epäsäännöllisyys tai hyperkalsemia.

Miehillä niitä ovat virtsarakon ärsytys, gynekomastia ja luonnollisen testosteronin tuotannon tukahduttaminen.

Ja myös seuraavia sivuvaikutuksia on havaittu: nivel- ja nivelsiteiden kipu, maksan toiminnan häiriöt ja keltaisuus, hiustenlähtö päänahassa, akne jne.

Winstrol pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Oraaliset steroidit -osioon.

Winstrol 10 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart