,

Winstrol 10 mg 100 pillerit

33.00

Laadukas Winstrol myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Stanozolol

Annostus ja määrä: 10mg (100 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Winstrol luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Winstrol 10 mg on dihydrotestosteronin johdannainen, jota kutsutaan Stanozololiksi tai yleisemmin nimellä Winstrol. Siinä on metyyliryhmän lisäys hiili-17-alfaan hormonin suojaamiseksi oraalisen annon aikana ja pyratsoliryhmän lisääminen A-renkaaseen, joka korvaa normaalin 3-ketoryhmän (tämä antaa Stanozololille heterosyklisen steroidin kemiallisen luokituksen) . Kun tarkastellaan 17-alfa-metyylidihydrotestosteronin valossa, Stanozololin A-renkaan modifiointi näyttää lisäävän merkittävästi sen anabolista tehoa samalla kun se vähentää sen suhteellista androgeenisuutta. Lisäksi sitä ei voida aromatisoida estrogeeniksi.

Winstrol vaikutukset

Winstrol on toiseksi suosituin suun kautta otettava steroidi kehonrakennuksessa (Dianabol jälkeen), koska se on vaikutukseltaan ainutlaatuinen. Ei riittäisi käytettäväksi yksinään massan kasvattamiseen, koska se ei vaikuta kehon painoon, mutta sitä käytetään säännöllisesti kuivausjaksojen aikana. Tärkeimmät syyt Winstrolin suosioon ovat:

  • Lihaksen määritelmä
  • Merkittävää voiman ja kestävyyden kasvua
  • Rasvanpoltto
  • Lisääntynyt ruokahalu
  • Ylimääräisen nesteen poistaminen kehosta
  • Muiden steroidien tehokkuuden lisääminen

Miten Winstrol otetaan

Lääkettä ottavat parhaiten ihmiset, joilla on kohtalainen rasvakertymä ja keskimääräinen massa. Winstrol 10 mg tabletit tulee ottaa 30-50 mg:n vuorokausiannoksena, joka on 3-5 tablettia. Aloittelijoille pitäisi riittää 20 mg:n annos. Jakson kesto ei saa kestää yli 5-8 viikkoa. Jakson jälkeinen hoito tulee suorittaa syklin jälkeen hormonitasojen normalisoimiseksi.

Sivuvaikutukset

Vaikka lääke on luokiteltu anaboliseksi steroidiksi, androgeenisiä sivuvaikutuksia esiintyy edelleen tämän aineen käytön yhteydessä. Tämä voi johtaa lisääntyneeseen rasvaiseen ihoon, akneen ja karvojen kasvuun vartalolla ja kasvoilla. Anabolis-androgeeniset steroidit voivat myös pahentaa hiustenlähtöä miehillä. Varoita myös anabolisten androgeenisten steroidien mahdollisista virilisaatiovaikutuksista naisilla. Stanozolol on 17-alfa-alkyloitu yhdiste. Tämä muutos suojaa lääkettä maksan deaktivoitumiselta, jolloin suuri osa lääkkeestä pääsee verenkiertoon suun kautta antamisen jälkeen. Anabolis-androgeeniset steroidit voivat olla hepatotoksisia. Pitkäaikainen tai korkea altistus voi johtaa maksavaurioon.

Winstrol 10 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart