Sale!
,

Trenbolone Enanthate 250 mg 10 ml injektiopullo

153.00

Laadukas Trenbolone Enanthate myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Trenbolone Enanthate

Annostus ja määrä: 10 ml injektiopullo (250 mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Trenbolone Enanthate luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Pääasiallinen vaikuttava aine on Trenbolone Enanthate 250 mg 10 ml injektiopullo ja pitkävaikutteinen esteri, Enanthate. Sitä käytetään pääasiassa lihasmassan parantamissykleissä ilman nesteen kertymistä.

Trenbolone Enanthate vaikutukset

Oikein suunnitellun syklin ja käytön keston avulla voit myös lisätä vahvuusindikaattoreita ja nopeuttaa rasvakertymien hajoamisprosesseja. Lääkkeen koostumus auttaa myös vähentämään kortisolin pitoisuutta ja lisäämään seksuaalista aktiivisuutta. Vain yhdessä syklissä tämän steroidin kanssa urheilija onnistuu:

  • Hanki jopa 10 kg korkealaatuista lihasmassaa
  • Paranna lihasten määritelmää
  • Paranna voiman suorituskykyä

Ne, jotka haluavat saavuttaa mahtavia tuloksia ilman sivuvaikutuksia, voivat suorittaa yhdistetyn syklin. Useimmiten asiantuntijat suosittelevat tämän steroidin ottamista yhdessä Methane, Testosterone ja Gonadotropin kanssa.

Pääsysäännöt

Pitkän puoliintumisajan vuoksi riittää, että urheilija ottaa Trenbolone Enanthate kerran viikossa saavuttaakseen tavoitteensa. Keskimäärin asiantuntijat suosittelevat viikoittaista annosta, joka ei ylitä 150–400 mg:aa. Keskimääräinen käyttöaika ei saa olla yli 8 viikkoa. Edellyttäen, että käyttö kestää pitkään, syklin viikoista 2-3 alkaen, Gonadotropin ottaminen on pakollista.

Mihin sivuvaikutuksiin kannattaa varautua?

On erittäin tärkeää ottaa steroidi selkeästi asiantuntijan suositusten perusteella. Annoksen ja syklin keston tahallinen ylittäminen voi aiheuttaa ongelmia maksan, munuaisten ja maha-suolikanavan terveydelle. Lisäksi steroidi voi aiheuttaa:

  • Aknen ja kaljuuntumisen esiintyminen
  • Korkea verenpaine
  • Lisääntynyt aggressio ja unettomuuden ilmaantuminen
  • Lisääntynyt ihon rasvaisuus

Trenbolone Enanthate – injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Trenbolone Enanthate 250 mg 10 ml injektiopullo toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart