Sale!
,

Trenbolone Acetate 50 ampullit 100 mg

376.00

Laadukas Trenbolone Acetate myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Trenbolone Acetate

Annostus ja määrä: 50 ampullit (100mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Trenbolone Acetate luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Anabolia käytetään pääasiassa lihasmassan kasvattamiseen. Se auttaa saamaan tuloksia vain urheilijoille, joilla on kokemusta urheilufarmakologisten lääkkeiden käytöstä. Aloittelijoille ja amatööreille suositellaan välttämään tämän lääkkeen käyttöä.

Ominaisuudet

Tärkein vaikuttava aine, Trenbolone Acetate 50 ampullit 100 mg, on lyhytvaikutteinen trenboloniesteri. Se poistuu elimistöstä nopeasti, mutta sillä on melko nopea vaikutus. Jotkut urheilijat huomaavat kehon muutoksia 2-3 päivän välein. Sen ainoa haittapuoli on, että lääke on usein tarpeen pistää lihakseen. Vain yhdessä syklissä sen avulla voit saada seuraavat tulokset:

  • Nopeutettu korkealaatuinen lihasmassan kasvu
  • Kasvuhormonin tuotantoprosessien stimulointi, mikä puolestaan ​​​​johtaa nivel-nivellaitteiston paranemiseen ja rasvakerrostumien pilkkoutumisprosessien nopeuttamiseen
  • Seksielämän laadun parantaminen
  • Vahvuusindikaattoreiden kasvu
  • Kortisolin tuotantoprosessien tukahduttaminen

Lääkkeen pääominaisuus on kyvyn muuntaa estrogeeneiksi puute. Siksi syklin aikana ei tarvitse huolehtia gynekomastian merkkien ilmenemisestä.

Sisäänottosäännöt

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi sinun ei tarvitse ottaa enempää kuin 50-100 milligrammaa steroidia. Minkä tahansa anabolisen lääkkeen ensimmäistä käyttökertaa tulee käsitellä äärimmäisen varovaisesti, alkaen vähimmäisannoksesta ja siirtymällä asteittain suositeltuun. Tämä lähestymistapa steroidin käyttöön antaa sinun havaita kaikki negatiiviset reaktiot steroidiin ajoissa ja pysäyttää syklin nopeasti.

Jakson kesto ei saa olla yli kaksi kuukautta. Tarvittaessa voit käyttää lääkettä yhdessä muiden anabolisten steroidien kanssa. Älä unohda lääkkeen progestogeenisiä ominaisuuksia. Muista liittää Cabergoline pyörään. Jakson lopussa syklin jälkeinen hoito on pakollista Clomid avulla.

Sivuvaikutukset

Trenbolone Acetate voi aiheuttaa seuraavia sivuvaikutuksia: kohonnut verenpaine, liiallinen aggressio, lisääntynyt rasvainen iho, akne ja kaljuuntuminen. Käyttäjän oman testosteronitason tuotannon estyminen voi aiheuttaa libidon laskua ja jopa kivesten surkastumista.

Ennaltaehkäisy suoritetaan ottamalla käyttöön Cabergoline – ja Gonadotropin. Steroidi ei ole myrkyllinen munuaisille, mutta virtsa voi värjäytyä punaiseksi erittyneillä metaboliiteilla. Mitä tulee maksaan kohdistuviin vaikutuksiin, se on kohtalainen.

Trenbolone Acetate -injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Trenbolone Acetate 50 ampullit 100 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Shopping Cart