Sale!
,

Trenbolone Acetate 10 ml injektiopullo 100 mg

61.00

Laadukas Trenbolone Acetate myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Trenbolone Acetate

Annostus ja määrä: 10 ml injektiopullo 100 mg/ml

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Trenbolone Acetate luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Useimmat käyttäjät pitävät asetaattiesteriä enantaattiesterin sijaan. Urheilijat käyttävät sitä pääasiassa kierroksilla, joiden avulla he voivat päästä eroon rasvakertymistä. Sitä käyttävät kuitenkin myös painonnostajat ja sellaisten alojen edustajat, joissa kestävyys ja voima ovat tärkeitä.

Steroidin tehokkuus

Trenbolone Acetate 10 ml injektiopullo 100 mg aikana urheilija voi saada seuraavat tulokset:

  • Stimuloi proteiiniaineenvaihdunnan prosesseja, mikä nopeuttaa lihaskuitujen kasvua
  • Typenpidätys kehossa
  • Parantaa lihasmassan laatua, antaa sille laskimoisuutta ja urheilullista ilmettä
  • Lisääntynyt kestävyys
  • IGF-1:n tuotannon kiihtyminen
  • Stimuloi hapen kulkua lihaskuituihin
  • Normalisoi aineenvaihduntaprosesseja

Kuinka saada tuloksia ilman sivuvaikutuksia

Steroidin avulla voit saada maksimaalisia tuloksia syklillä, joka on suunniteltu nopeutettuun lihasmassan kasvuun. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi ota Trenbolone Acetate kerran päivässä enintään 50-100 mg:n annoksella. Tämä lähestymistapa kiertoon vähentää negatiivista vaikutusta maksaan ja antaa sinun saada optimaalisen lisäyksen lihasmassaan sekä lisätä fyysistä kuntoa ja kestävyysindikaattoreita.

Lääkettä eivät saa ottaa aloittelijat, amatöörit ja naisurheilijat. Kokeneiden urheilijoiden tulisi myös ottaa steroideja asiantuntijan suositusten perusteella. Tämä auttaa saavuttamaan halutun tuloksen ilman sivuvaikutuksia. Joissakin tapauksissa voidaan suositella steroidin ottamista alkaen vähimmäisannoksista. Siksi urheilija voi antaa kehon tottua steroideihin ja negatiivisten reaktioiden tapauksessa pysäyttää sykli ajoissa. Jos kierto kestää yli 5 viikkoa, on suositeltavaa lisätä gonadotropiinia kiertoon.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Oikein otettuna lääke ei aiheuta sivuvaikutuksia. Mutta jos rikot suosituksia, saatat kohdata seuraavat negatiiviset reaktiot: seksuaalielämäsi laadun heikkeneminen (heikompi erektio), kohonnut verenpaine, unettomuus tai aknen ilmaantuminen.

Trenbolone Acetate – injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Trenbolone Acetate 10 ml injektiopullo 100 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Shopping Cart