,

Trenbolone Acetate 10 ampullit 75 mg

51.00

Laadukas Trenbolone Acetate myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Trenbolone Acetate

Annostus ja määrä: 10 ampullit (75mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Trenbolone Acetate luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Pääasiallinen vaikuttava aine – Trenbolone Acetate, edistää lihasmassan nopeaa kasvua ja fyysisen kunto-indikaattoreita. Sitä on saatavana ruiskeena, joka perustuu öljyliuokseen.

Lääkkeen tehokkuus

Hyvin laskettu annostus ja käyttöaika antavat urheilijalle mahdollisuuden saada seuraavat tulokset trenboloniasetaattisyklin aikana:

  • Laadukkaan massan nopeutettu kasvu
  • Huomattava nousu fyysisen kunto-indikaattoreissa
  • Lisääntynyt insuliinin kaltainen kasvutekijä
  • Edistää rasvakuitujen nopeaa pilkkoutumista
  • Vaikuttaa prosesseihin, jotka vähentävät kortisolin pitoisuutta

Käyttösuositukset

Joukkueen lääkäri laskee annoksen erikseen kullekin urheilijalle, joka laskee sen ottaen huomioon lääkkeen ominaisuudet, kokemuksen steroidien käytöstä ja testien tulokset.

Aloittelijoiden tulisi käyttää steroidia joka toinen päivä annoksella, joka ei ylitä 50-100 mg. Urheilijat, joilla on kokemusta steroidien käytöstä, voivat ottaa lääkkeen ilman sivuvaikutuksia joka toinen päivä annoksella 150 mg tai joka päivä samalla annoksella. Jos kierto kestää yli neljä viikkoa, Gonadotropinin lisäkäyttö on pakollista. Trenboloniasetaattisyklin lopussa syklin jälkeinen hoito on myös pakollinen.

Sivuvaikutukset

Sen ainoa haittapuoli on, että syklin aikana sivuvaikutusten riski on melko suuri. Lääke ei aromatisoi, mutta se auttaa vähentämään testosteronin tuotannon luonnollisia prosesseja. Myös annon aikana sillä on kohtalaisen toksinen vaikutus maksaan.

Trenbolone Acetate -injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Trenbolone Acetate 10 ampullit 75 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart