,

Trenbolone Acetate 10 ampullit 100 mg

84.00

Laadukas Trenbolone Acetate myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Trenbolone Acetate

Annostus ja määrä: 10 ampullit (100mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Trenbolone Acetate luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Nykyään se on yksi lyhyimmin vaikuttavista ja tehokkaimmista estereistä. Sen avulla voit nopeasti rakentaa korkealaatuista lihasmassaa. Sille on ominaista androgeeninen ja anabolinen aktiivisuus.

Ominaisuudet ja tehosteet

Trenbolone Acetate 10 ampullit 100 mg on suosituin urheilijoiden keskuudessa. Lihasmassan kasvattaminen on nopea ja tehokas prosessi. Sillä on kohtalainen progestogeeninen vaikutus ja korkea androgeeninen vaikutus. Sen aktiivisuutta tarkkaillaan 3 päivän ajan. Toisin kuin monet vastaavat tuotteet, se ei pidä nestettä. Se voidaan havaita elimistössä seitsemän päivän ajan viimeisen injektion jälkeen. Sen poistaminen kokonaan kehosta kestää kaksi kuukautta. Keskimääräinen lihaksiston lisäys on 10 kg 8 viikon kurssilla.

Kun otat Trenbolone Acetate, voit saavuttaa seuraavat tulokset:

 • Lisääntynyt seksuaalinen halu;
 • Vahvuusindikaattoreiden parantaminen;
 • Kortisolitason alentaminen;
 • Fyysisten indikaattoreiden parantaminen;
 • Insuliinin kaltaisen tekijän kasvun lisääntyminen;
 • Rasvakertymien polttaminen.

Lääkkeellä ei ole myrkyllistä vaikutusta maksaan, eikä sitä ole aromatisoitu.

Kuinka hallinnoida

Jos päätät ostaa Trenbolone Acetate, on otettava huomioon, että suurin vaikutus voidaan saavuttaa vain, jos noudatat selvästi ohjeita.

On tärkeää noudattaa annostusta otettaessa 150-300 mg viikossa. Jos käytät anabolista lääkettä ensimmäistä kertaa, annoksen tulee olla minimaalinen (150 mg viikossa). Vähitellen sitä on mahdollista lisätä. Se tulee ottaa joka toinen päivä. Samanaikaisesti enimmäisannos päivässä ei saa olla suurempi kuin 50-100 mg. Lääkkeen kesto on 6-8 viikkoa. Tämän lääkkeen ottaminen yli 2 kuukauden ajan on kielletty. Muuten sivuvaikutukset ovat paljon todennäköisempiä.

Kurssin jälkeinen hoito on tärkeää suorittaa heti kurssin päätyttyä. Tähän tarkoitukseen Toremifeneä voidaan käyttää 3 viikon ajan (annos: 60 mg päivässä). Samaan tarkoitukseen voidaan käyttää tamoksifeenia tai klomifeenia. Tämä lääke mahdollistaa lihasmassan kasvattamisen mahdollisimman lyhyessä ajassa ilman sivuvaikutuksia. Se ylittää tehokkuudessaan testosteronin. Siksi sitä suositellaan urheilijoille, jotka valmistautuvat aktiivisesti kilpailuihin. Tässä tapauksessa on syytä huomata tämän dopingin monipuolisuus: sen avulla ei vain kasva lihaksistoa, vaan myös sen laatu paranee.

Yhdistäminen

Maksimitulos massan kasvaessa voidaan saavuttaa ottamalla mitä tahansa androgeenia samanaikaisesti. Kuivausprosessin aikana se voidaan yhdistää stanozololin ja oksandrolonin kanssa.

Sivuvaikutukset

 • Verenpaineen nousu;
 • Ihottumia;
 • Ongelmat luonnollisen testosteronin tuotannossa kehossa;
 • Aggressio;
 • Unettomuus.

Arvostelut

Monet urheilijat ovat jo arvioineet trenboloniasetaattia. Kuten arvostelut osoittavat, tämän anabolisen aineen avulla voit lisätä merkittävästi fyysistä voimaa, kestävyyttä, lisätä korkealaatuista ja kuivaa lihasmassaa minimaalisilla sivuvaikutuksilla.

Trenbolone Acetate – injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Trenbolone Acetate 10 ampullit 100 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart