,

Testosterone Propionate 100 mg 10 ampullit

32.00

Laadukas Testosterone Propionate myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Testosterone Propionate

Annostus ja määrä: 10 ampullit (100mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Testosterone Propionate luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Lisätty propionaattiesteri hidastaa testosteronin vapautumista pistoskohdasta. Siksi Testosterone Propionate on nopeampi kuin muut testosteroniesterit, kuten Cypionate tai Enanthate, ja vaatii paljon useammin annoksia.

Injektoitavana testosteronina se on massatuotettu lääke, joka voi nopeasti lisätä sekä lihaskokoa että voimaa. Testosterone Propionate 100 mg 10 ampullit on testosteronin muunneltu muoto, jossa karboksyylihappoesteri (propionihappo) on kiinnittynyt 17-beeta-hydroksyyliryhmään. Testosterone Propionate puoliintumisaika on noin kaksi päivää injektion jälkeen.

Testosterone Propionate vaikutukset

  • Lisääntynyt lihasmassa
  • Rasvanpoltto
  • Määritelmän parantaminen
  • Tehon ilmaisimien lisäys
  • Lisääntynyt libido
  • Kolesterolitason alentaminen veressä
  • Vähentynyt sepelvaltimotaudin riski

Käyttösuositukset

Testosterone Propionate ruiskutetaan tyypillisesti joka toinen päivä 50-100 mg:n annoksena ja sykli kestää yleensä 4-6 viikkoa. Kokeneet käyttäjät voivat ottaa annoksen jopa 200-300 mg. Jos naiset päättävät ottaa tämän steroidin, 25-50 mg 4-6 päivän välein on enemmän kuin tarpeeksi.

Sivuvaikutukset

Testosteroni aromatisoituu kehossa helposti estradioliksi (estrogeeniksi). Aromataasientsyymi on vastuussa tästä testosteronin aineenvaihdunnasta. Lisääntynyt estrogeenitaso voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten lisääntynyttä nesteen kertymistä, lisääntynyttä kehon rasvaa ja gynekomastiaa. Lisääntynyt testosteronitaso aiheuttaa todennäköisesti androgeenisiä sivuvaikutuksia, kuten rasvaista ihoa, aknea ja karvojen kasvua vartalolla ja kasvoilla. Miehet, joilla on geneettinen taipumus hiustenlähtöön (androgeneettinen hiustenlähtö), voivat havaita kiihtyvän kaljuuntumisen. Testosterone Propionate on tuskallinen injektio. Tämä johtuu propionihappoesterin erittäin lyhyestä hiiliketjusta, joka voi ärsyttää pistoskohdan kudoksia.

Testosterone Propionate – injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Testosterone Propionate 100 mg 10 ampullit toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Shopping Cart