,

Testosterone Propionate 100 mg 10 ampullit

22.00

Laadukas Testosterone Propionate myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Testosterone Propionate

Annostus ja määrä: 10 ampullit 100mg/ml

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Testosterone Propionate luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Testosterone Propionate 100 mg 10 ampullit on yksi halutuimmista steroideista kehonrakennuksessa. Se on tarkoitettu lihasmassan ja -voiman kehittämiseen, mutta toiminnan erityispiirteidensä vuoksi sitä käytetään useammin leikkausvaiheessa. Se on nopeasti vaikuttava testosteroniesteri.

Testosterone Propionate vaikutukset

Testosterone Propionate käynnistää spesifisesti geenien transkription ja muuttaa siten typpitasapainoa positiiviseen suuntaan. Lisäksi se lisää insuliinin kaltaisen kasvutekijän tasoa lihaksissa ja maksassa. Se aiheuttaa myös satelliittisolujen lisääntymistä lihaskudoksessa, minkä seurauksena esiintyy hyperplasiaa ja lihasten palautumista.

Testosterone Propionate päävaikutusten luettelo sisältää:

  • Lisääntynyt lihasmassa. Samaan aikaan, toisin kuin muut lääkkeet, tämä ei pidätä vettä kehossa
  • Rasvanpolttoa noudattamalla ruokavaliota ja harjoittelua
  • Määritelmän parantaminen
  • Tehon ilmaisimien lisäys
  • Lisääntynyt libido
  • Kolesterolitason alentaminen veressä
  • Vähentynyt sepelvaltimotaudin riski

Käyttösuositukset

Mukavimmin siedetty testosteronipropionaatin annos on 50-100 mg, joka ruiskutetaan joka toinen päivä. Tämä annos riittää lihasmassan kasvattamiseen ja kuivausjaksoihin. Suositeltu syklin kesto on 4-6 viikkoa.

Testosterone Propionate on erittäin hyvä, monikäyttöinen lääke, joka näyttää hyviä tuloksia sekä yksin että yhdessä muiden anabolisten steroidien kanssa. Kun työskentelet massan kasvattamisessa, testosteronipropionaatti yhdistetään steroideihin, kuten metaani, Deca, Boldenone, Trenbolone ja Turinabol.

Testosterone Propionate sivuvaikutukset

Tähän lääkkeeseen liittyviä sivuvaikutuksia ovat: toistuva erektio, hirsutismi, gynekomastia, hiustenlähtö, turvotus, allergiset reaktiot, mahdollinen verenvuoto maha-suolikanavasta, pahoinvointi, keltaisuus, päänsärky, masennus, aggressio, ahdistus, unihäiriöt ja parestesia. Pistoskohdassa voi esiintyä kipua, kutinaa ja hyperemiaa.

Testosterone Propionate – injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Testosterone Propionate 100 mg 10 ampullit toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Shopping Cart