,

Testosterone Propionate 10 ml injektiopullo 100 mg

47.00

Laadukas Testosterone Propionate myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Testosterone Propionate

Annostus ja määrä: 10 ml injektiopullo (100 mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Testosterone Propionate luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Testosterone Propionate 10 ml injektiopullo 100 mg on miessukupuolihormoni, joka suorittaa monia fysiologisia prosesseja kehossa, mukaan lukien anaboliset. Useimpien anabolisten steroidien pääainesosana testosteroni sisältyy melkein kaikkiin steroidikursseihin.

Vaikutus ja toiminta

Ensinnäkin on huomattava, että urheilijoille, joiden prioriteetti on korkea fyysinen voima ja harjoittelu, joilla on vähimmäispainoluokka, testosteronipropionaattia pidetään parhaana valinnana. Koska steroidi pystyy lisäämään vahvuusindikaattoreita ilman muutoksia urheilijan painossa, kun taas aineen havaitsemisaika dopingtestissä on minimaalinen, urheilijat, painonnostajat käyttävät sitä aktiivisesti kilpailua edeltävällä kaudella. , painijat, voimanostot ja muut.

Testosterone Propionate oikealla rakenteella vedenpidätysvaikutus on minimaalinen. Mutta tästä huolimatta voit nostaa Propionaatin aikana 5-6 kg, kun taas lihasmassa on korkealaatuista, kovaa ja selkeää, ilman rasvaa ja käytännössä ilman vettä.

Lääkkeen pääominaisuus on sen nopea käynnistys, kun se on joutunut injektiolla lihaskudokseen, se vapautuu erittäin nopeasti vereen. Tästä johtuen keho alkaa tuntea propionaatin voiman muutaman tunnin kuluessa ensimmäisestä injektiosta. Mutta tämän ohella se erittyy yhtä nopeasti, mikä on negatiivinen tekijä, koska tarvitaan toistuvia injektioita, jotta veren testosteronitaso pysyy jatkuvasti korkeana.

Yleiset käytön vaikutukset:

 • Urheilijan lihaksiston tilavuuden kasvu;
 • Rasvaa polttava vaikutus (urheilijoilla, joilla on normaali rasvaprosentti);
 • Lihasten määrittelyn ja laadun kehittäminen;
 • Hyvä parannus voimatuloksissa;
 • Lisääntynyt seksuaalinen aktiivisuus (libido);
 • Vähentynyt sydämen iskemian riski;
 • Muiden steroidien tehokkuuden lisääminen kurssin aikana.

Kuinka ottaa: kurssi ja annostus

Testosterone Propionate – soolokurssi voi tuoda hyviä tuloksia, mutta vaikutusten maksimoimiseksi Test Propia suositellaan käytettäväksi muiden anabolisten steroidien kanssa.

Testosterone Propionate optimaalinen annos on 50–100 mg joka toinen päivä – tämä riittää yleensä parhaiden tulosten saavuttamiseksi, mutta jotkut urheilijat voivat saavuttaa jopa 300 mg:n joka toinen päivä.

Koska kaikilla testosteronin muodoilla on taipumus aromatisoitumiseen (androgeenien muuntumiseen estrogeeneiksi), on tärkeää ottaa aromataasin estäjiä, kuten Clomid tai Anastrozole, kurssin aikana, kurssin toisesta viikosta alkaen. Kurssin jälkeen on myös suositeltavaa ottaa tamoksifeeni ja kortisolin estäjät. Tällaiset hoidot on suunniteltu poistamaan ei-toivotut sivureaktiot, säilyttämään lihasmassaa ja palauttamaan endogeenisen testosteronin luonnollinen tuotanto.

Mitkä ovat parhaat anaboliset steroidit yhdistettäväksi testosteronipropionaatin kanssa?

Kuivumisjakson aikana testosteronipropionaatti yhdistetään täydellisesti Winstrol, Trenbolone Acetate, Masteron tai Primobolan kanssa. Massan kasvattamiseksi sitä käytetään aktiivisesti yhdessä Nandrolone Decanoate, Anadrol, Dianabol tai Turinabol kanssa.

Sivuvaikutukset

Toistuvien injektioiden yhteydessä pistoskohdissa on ongelmia ihon kanssa – ärsytystä, kipua, punoitusta, tällaiset merkit aiheuttavat yleensä paiseen kehittymistä, joten aine on pistettävä joka kerta uuteen paikkaan.

Yleisimmät sivuvaikutukset ovat:

 • Gynekomastia;
 • akne;
 • Kaljuuntuminen miehillä;
 • Endogeenisen testosteronin synteesin tukahduttaminen;
 • liiallinen hiusten kasvu;
 • Virilisaatio (kun naiset käyttävät).

Nämä ovat kaikki sivuvaikutuksia, jotka poistetaan helposti ottamalla antiestrogeenit.

Testosterone Propionate – injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Testosterone Propionate 10 ml injektiopullo 100 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, he auttavat mielellään.

Shopping Cart