,

Testosterone Propionate 10 mg 10 ml

37.00

Laadukas Testosterone Propionate myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Testosterone Propionate

Annostus ja määrä: 10ml injektiopullo (100mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Testosterone Propionate luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Lääkkeen vaikuttava aine on testosteroni, johon on lisätty lyhyt esteripropionaatti. Testosterone Propionate 10 mg 10 ml voidaan käyttää painonhallintaan niille, joilla on taipumus liialliselle rasvakertymälle, sekä niille, joilla on aluksi kohonnut estrogeenitaso. Tässä tapauksessa sivuvaikutusten riski on minimaalinen. Kaikille muille steroidien käyttäjille testosteronin Enanthate-muoto on parempi.

Testosterone Propionate edut

Testosterone Propionate, kuten tätä lääkettä urheilussa kutsutaan, kuten kaikki testosteronit, muuttuu naissukupuolihormoneiksi (aromatisoituminen), mutta sen nopean sisällyttämisen työhön ja lyhyen vaikutusajan vuoksi sen esiintymistiheys on erittäin alhainen. estrogeeniriippuvaisia ​​sivuvaikutuksia.

Testosterone Propionate käytettäessä ei tapahdu liiallista veden kertymistä, verenpaine ei nouse, gynekomastian riski on minimaalinen ja propionaatin avulla saatu lihasmassa on laadukasta, jäykkyyttä ja tarkkuutta erinomaista. Siksi testosteronipropionaattia käytetään yhdessä muiden lyhytikäisten lääkkeiden (Stanozolol, Trenbolone Acetate, Turinabol) kanssa niin yleisesti lihasmassan kuivaus- ja muotoiluprosessissa kilpailua edeltävässä valmistelussa ja valmistautumisessa rantakauteen.

Testosterone Propionate antaa hyvän lisäyksen vahvuusindikaattoreihin. Yhdessä laihdutusdieetin kanssa se polttaa rasvaa täydellisesti, ehkäisee lihasten hajoamista ja auttaa palautumaan kovasta harjoituksesta.

Kuinka ottaa lääke

Testosterone Propionate normaali työannos on 50-100 mg joka toinen päivä, sekä lihasmassan kasvattamiseen että kuivaamiseen pyrkiessä. Edistyneet urheilijat voivat käyttää suurempia annoksia 500 mg:sta 1000 mg:aan viikossa.

Testosterone Propionate on erittäin hyvä, monikäyttöinen lääke, joka näyttää hyviä tuloksia sekä yksin että yhdessä muiden anabolisten steroidien kanssa. Kun työskentelet massan kasvattamisessa, testosteronipropionaatti yhdistetään steroideihin, kuten metaani, deka, boldenoni, trenboloni ja turinabol. Kuivausjaksojen aikana käytetään pääsääntöisesti yhdistettyä sykliä, joka sisältää propionaattia 100 mg:sta joka toinen päivä ja oraalista tai injektoitavaa Stanozololia 40-50 mg joka toinen päivä. Käytetään myös klenbuterolia ja rasvanpolttoaineita. Yleensä yhdistetty sykli ei saa ylittää 6-8 viikkoa, muuten tarvitaan gonadotropiinin käyttöönotto.

Toinen testosteronipropionaatin käyttötarkoitus on se, että lyhyitä estereitä käytetään syklin lopussa, kun käytettiin pitkävaikutteisia lääkkeitä. Tämä tehdään PCT:n alkamisajankohdan määrittämiseksi tarkasti.

Sivuvaikutukset

Estrogeenisten sivuvaikutusten riski on minimoitu tällä testosteronimuodolla. Väärällä käytöllä saattaa kuitenkin esiintyä sivuvaikutuksia. Näitä ovat: toistuva erektio, gynekomastia, seborrea, akne, rasvainen iho, hiustenlähtö, päänsärky, masennus, aggressio, ahdistus tai unettomuus.

Testosterone Propionate – injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Testosterone Propionate 10 mg 10 ml toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Shopping Cart