,

Testosterone Propionate 10 ampullit 100 mg

27.00

Laadukas Testosterone Propionate myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Testosterone Propionate

Annostus ja määrä: 10 ampullit (100mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Testosterone Propionate luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Testosterone Propionate 10 ampullit 100 mg päätarkoitus on kasvattaa lihasmassaa. Sitä käytetään kuitenkin myös kuivauskursseilla ja ylimääräisen rasvan poistamisessa.

Miten lääke vaikuttaa?

Testosterone Propionate on käytetty pitkään urheilufarmakologiassa. Se on suosittu sekä miesten että naisten keskuudessa. Se on huomattava suuresta tehokkuudestaan. Testosterone Propionate avulla voit suorittaa monimutkaisimpia harjoitusohjelmia. Se parantaa fysiologisia parametreja, pääasiassa voimaa ja lihaskestävyyttä.

Esterin vaikutus kestää 2-3 päivää. Se kuitenkin havaitaan dopingtesteissä kuukauden sisällä. Tästä syystä sitä ei voi ottaa ennen kilpailuja.

Nykyään on lähes mahdotonta ostaa testosteronia tai muita vastaavia lääkkeitä apteekista. Jos haluat saada urheilulääkkeitä, sinun on tilattava ne. Voit ostaa minkä tahansa tyyppisiä steroideja kaupastamme. Luettelosta löydät suuren määrän tuotteita ja kaikki tiedot niistä.

Testosteronipropionaatin vaikutukset kehoon

Lääkkeen erikoisuus on, että se alkaa toimia melkein välittömästi. Testosterone Propionate käytön aikana havaittujen tärkeimpien myönteisten vaikutusten joukossa ovat seuraavat:

 • Nopea ja jatkuva voimanlisäys.
 • Parempi lihaksen määritelmä.
 • Nopea palautuminen kovankin harjoituksen jälkeen.
 • Lisääntynyt testosteronin määrä kehossa.
 • Tehokas lihasmassan rakentaminen.
 • Rasvaa polttava vaikutus.
 • Lisääntynyt libido ja seksuaalinen suorituskyky.

Hallintomuoto

Aloittelijoille annostus ei saa ylittää 50 mg kahdessa päivässä. Tässä tapauksessa kurssin kesto on 4 viikkoa. Kokeneet urheilijat voivat käyttää jopa 200 mg:n annosta.

Positiivisten vaikutusten tehokkuuden ja keston lisäämiseksi Testopin-100:aa käytetään yhdessä muiden anabolisten steroidien kanssa. Tähän tarkoitukseen on toivottavaa valita testosteroniestereitä, joilla on pitkittynyt vaikutus.

Lihasvolyymin nopeaa kasvua varten nandrolonekanoaattia lisätään Testopin-100:aan. Kasvuvaikutuksen lisäksi havaitaan myös nopeaa palautumista raskaan harjoittelun jälkeen.

Jotta testosteronipropionaatti toimisi paremmin ja kurssi olisi mahdollisimman tehokas, on välttämätöntä noudattaa tiukasti proteiiniruokavaliota.

Lääkkeen vaikutuksen ylläpitämiseksi pitkään, on välttämätöntä poistua kurssista kunnolla. Tässä tapauksessa negatiivinen vaikutus vähenee merkittävästi. PCT:nä käytetään aromataasi-inhibiittoreita ja antiestrogeenisiä lääkkeitä.

Tuotteen mahdolliset sivuvaikutukset

Testopin-100 voi aiheuttaa aromatisaatiota ja stimuloida estrogeeniprosesseja. Tämä on erityisen ilmeistä, jos rikot lääkkeen annosta kurssin aikana. Tässä ovat negatiiviset ilmentymät, joita voi esiintyä:

 • Joidenkin kehon osien turvotus.
 • Gynekomastia. Nännien paksuuntuminen ja suureneminen.
 • Luonnollisen testosteronin tuotannon esto.
 • Ihottuma kasvoissa, selässä ja hartioissa.
 • Liiallinen kosteuden kerääntyminen kehoon.
 • Liiallinen ja spontaani aggressiivisuus.
 • Kohonnut verenpaine.
 • Voimakas hikoilu.

Kurssin jälkeistä hoitoa käytetään estrogeenitoiminnan pysäyttämiseen.

Naisia ​​kehotetaan käyttämään Testosterone Propionate erittäin varoen ja pieninä annoksina, koska se voi aiheuttaa maskuliinisoitumista.

Testosterone Propionate – injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Testosterone Propionate 10 ampullit 100 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart