,

Testosterone Enanthate 10 ampullit 300 mg

53.00

Laadukas Testosterone Enanthate myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Testosterone Enanthate

Annostus ja määrä: 10 ampullit (300mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Testosterone Enanthate luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Testosterone Enanthate 10 ampullit 300 mg on melko selvät androgeeniset ja anaboliset ominaisuudet, ja se sopii erinomaisesti kehonrakentajille, jotka haluavat rakentaa lihaksia. Lääke on myös ihanteellinen lääke raskaaseen urheiluun, koska se lisää merkittävästi urheilijan fyysistä suorituskykyä. Siksi urheilukäytännössä lääkettä käyttävät useimmissa tapauksissa voimannostajat ja painonnostajat. Tämä anabolinen aine voi olla hyödyllinen myös lääketieteellisiin tarkoituksiin, koska se auttaa lisäämään ruokahalua, lisäämään punasolujen pitoisuutta veressä jne.

Kuinka ottaa lääke

Testosterone Enanthate tulee pistää kerran 7 päivässä 300 mg:n annoksella. Jotkut urheilijat käyttävät tätä lääkettä annoksena 600 mg tai jopa 900 mg viikossa. Annostus riippuu ennen kaikkea käyttäjän painosta, kokemuksesta steroidien käytöstä jne.

On syytä huomata, että Testosterone Enanthate voidaan ottaa samanaikaisesti muiden steroidien kanssa: Deca Durabolin, Anadrol jne. Jotkut kokeneet urheilijat käyttävät haittavaikutusten vähentämiseksi anti-estrogeenia.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Erityisesti lääke pystyy estämään kehon oman testosteronin tuotannon, ja siksi 5-6 viikkoa annon aloittamisen jälkeen on suositeltavaa pistää erityisiä lääkkeitä.

Muita sivuvaikutuksia ovat lisääntynyt aggressiivisuus ja libido, gynekomastia, nesteen kertyminen elimistöön, hiustenlähtö ja maksaongelmat.

Kuitenkin, kuten käytäntö osoittaa, jos ostat lääkkeen ja käytät sitä huolellisesti, sivuvaikutukset ovat minimaaliset.

Sustanon 250 -injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien testosteronisekoitustuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Testosterone Enanthate 10 ampullit 300 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Shopping Cart