,

Tadalafil 20 mg 4 pillerit

14.00

Laadukas Tadalafil myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Seksuaaliterveys

Vaikuttava aine: Tadalafil

Annostus ja määrä: 20mg (4 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Tadalafil luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tadalafil 20 mg 4 pillerit kuuluu lääkeryhmään, jota kutsutaan fosfodiesteraasin estäjiksi, ja sitä käytetään säännöllisesti miesten seksuaalisen toimintahäiriön, kuten impotenssin tai erektiohäiriön (ED), hoitoon. Monet ihmiset pitävät Tadalafil verrattuna muihin ED-hoitoihin sen erittäin pitkän vaikutusajan vuoksi.

Toiminta ja vaikutus

Seksuaalisen stimulaation yhteydessä penikseen vapautuu kemikaalia, jota kutsutaan typpioksidiksi (NO), ja tämä on elintärkeää cGMP:n (syklisen guanosiinimonofosfaatin) tuotannossa. cGMP on vastuussa verisuonten supistumisesta ja laajentumisesta, joten mitä enemmän cGMP:tä tuotetaan, sitä enemmän veren virtausta penikseen on. Fosfodiesteraasi tyyppi 5 (PDE5) on entsyymi, joka on vastuussa alhaisen cGMP-tuotannon aiheuttamisesta.

Tadalafil estää PDE5-entsyymin toimintaa kehossa. Siksi Tadalafil lisää cGMP-tuotantoa, ja mies pystyy saavuttamaan ja ylläpitämään erektiota tehokkaammin.

Miten Tadalafil otetaan

Tadalafil suositusannos on enintään 1 tabletti (20 mg) 24 tunnin aikana. Ota se suun kautta runsaan veden kanssa. Ihannetapauksessa lääke tulisi ottaa 30-45 minuuttia ennen seksuaalisen kanssakäymisen suunnittelua parhaan tehon saavuttamiseksi. Lääkkeen vaikutukset kestävät kuitenkin jopa 36 tuntia. Huomaa, että alkoholi voi heikentää tämän lääkkeen vaikutusta.

Sivuvaikutukset

Yleisimmät Tadalafil käyttöön liittyvät sivuvaikutukset ovat päänsärky, dyspepsia, selkäkipu, kasvojen punoitus tai punoitus, nenän tukkoisuus tai lievä pahoinvointi.

Tadalafil pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Seksuaaliterveys-osioon.

Tadalafil 20mg 4 pillerit toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart