,

T3 25 mcg 50 pilleriä

32.00

Laadukas T3 myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Rasvanpolttimet

Vaikuttava aine: Liothyronine Sodium

Annostus ja määrä: 25 mcg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa T3l luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Lääkkeen vaikuttava aine on Liothyronine Natrium (T3). Aluksi T3 25 mcg kehitettiin lääketieteellisiin tarkoituksiin sairauden, kuten kilpirauhasen vajaatoiminnan, hoitoon. Ne, jotka eivät ole tietoisia, kilpirauhasen vajaatoiminta on sairaus, joka liittyy suoraan kilpirauhasen toimintahäiriöön. T3:a on määrätty myös potilaille, joilla on akuutti jodinpuute. Jos et taistele kilpirauhasen vajaatoimintaa vastaan, komplikaatioihin kuuluu aivolisäkkeen täysimittaisen toiminnan rikkominen. Lisäksi T3:n aktiiviset komponentit vaikuttavat positiivisesti aineenvaihduntaprosesseihin, parantavat sydänlihaksen toimintaa ja stimuloivat kasvuhormonin synteesiä.

T3:n edut

Nykyään lääkettä ei käytetä vain lääketieteellisiin tarkoituksiin, vaan se pystyi myös voittamaan monien urheilun edustajien luottamuksen. Tämä johtuu siitä, että lääke pystyy stimuloimaan proteiinisynteesiä. Lisäksi T3 auttaa nopeuttamaan aineenvaihduntaprosesseja, mikä stimuloi rasvasolujen hajoamisprosesseja. Siksi tämän lääkkeen avulla voit:

  • Stimuloi aineenvaihduntaprosesseja
  • Lisää kestävyyttä
  • Stimuloi rasvasolujen vähenemistä
  • Lisää harjoittelusi tehokkuutta

Saadakseen yllä olevat tulokset syklistä ja välttääkseen mahdolliset sivuvaikutukset, käyttäjän on otettava T3 asiantuntijan ohjeiden perusteella.

Säännöt lääkkeen ottamisesta

Riippumatta kokemuksistasi tämäntyyppisten lääkkeiden käytöstä, T3-sykli tulee aloittaa vähimmäispäiväannoksella, joka on yleensä noin 25 mikrogrammaa (1 tabletti). Sen jälkeen annosta tulee nostaa 100 mikrogrammaan. Jakson kesto voi olla jopa 6 viikkoa. Urheilijan tulee pitää painonsa hallinnassa koko syklin ajan.

Lisää positiivisia tuloksia T3-syklistä voidaan saada yhdistämällä lääke klenbuterolin, Testosterone Propionate ja Oxandrolone kanssa.

Sivuvaikutukset

T3:n oikealla käytöllä sivuvaikutusten mahdollisuus ei ole juurikaan mahdollista. Kuitenkin, kun T3:a otetaan asiantuntijan ohjeiden vastaisesti, voi esiintyä sivuvaikutuksia, kuten ahdistusta, näön hämärtymistä tai kaksoisnäköä, käsi-, selkä-, leuka- tai rintakipuja.

T3-pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko rasvanpoltto-osioon.

T3 25 mcg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää tästä tuotteesta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart