,

T3 25 mcg 30 pilleriä

14.00

Laadukas T3 myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Rasvanpolttimet

Vaikuttava aine: Liothyronine Sodium

Annostus ja määrä: 25 mcg (30 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa T3l luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Se ei ole anabolinen steroidi, vaan kilpirauhashormoni. Lääketieteessä sitä käytetään kilpirauhassairauksien, liikalihavuuden, aineenvaihduntahäiriöiden ja väsymyksen tapauksissa. Tarkemmin sanottuna se on farmaseuttinen formulaatio, joka on valmistettu luonnollisesta kilpirauhashormonista, trijodityroniinista (T3).

T3:n vaikutukset

Kun otetaan T3 25 mcg, käyttäjän aineenvaihdunta kiihtyy. Tuloksena on lisääntynyt solujen aktiivisuus, mikä muuttuu hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien nopeammaksi käsittelyksi. Tämä lääke on erittäin suosittu urheilijoiden keskuudessa, koska se auttaa polttamaan ylimääräistä rasvaa kehossa. Kilpailuun valmistautuessasi voit käyttää T3:a vähentämään merkittävästi kehon rasvaa vähentämättä kulutettua suurta kalorimäärää. Tällaisissa tapauksissa T3 yhdistetään usein Clenbuterol kanssa hämmästyttävin tuloksin. Tämä huumeyhdistelmä on ollut viime aikoina erittäin suosittu, sillä se epäilemättä parantaa lihaksiston ulkonäköä varsinkin lavalla.

On myös huomattava, että kun käytät kilpirauhashormoneja, kuten T3, yhdessä steroidien kanssa, voit saavuttaa merkittävän anabolisen vaikutuksen, joka ilmenee enemmän kuin käytettäessä vain steroideja yksinään. Kaikki tämä johtuu todennäköisimmin proteiinien nopeammasta käsittelystä kehossa, mikä lisää uuden lihasmassan kertymisnopeutta.

Kuinka antaa T3 turvallisesti

Jos aiot käyttää tätä lääkettä, sinun on oltava erittäin varovainen ja tarkkaavainen, koska T3:n ottamiseen on olemassa koko luettelo varoituksista ja vasta-aiheista, joita ei voida jättää huomiotta.

Kun otat T3:a, muista suurentaa annostasi hyvin hitaasti. Yleensä ensimmäisenä päivänä otetaan puoli tablettia 25 mikrogrammaa, sitten annosta suurennetaan ottamalla yksi tabletti 3 tai 4 päivän välein, jolloin enimmäisannos on 100 mikrogrammaa. Tämä antaa kehon sopeutua kohonneisiin kilpirauhashormonitasoihin ja välttää hajoamisen. Vuorokausiannos tulee myös jakaa tasaisesti koko päivälle, jotta veren hormonitaso pysyy tasaisena.

Naiset ovat herkempiä T3:n sivuvaikutuksille kuin miehet, eivätkä siksi ota enempää kuin 50 mikrogrammaa päivässä.

On tärkeää huomata, että koko kierto ei saa ylittää 6 viikkoa eikä sitä saa keskeyttää äkillisesti. Annosta tulee pienentää yhtä hitaasti (0,5 tabletilla 3-4 päivän välein) kuin sitä suurennettiin. Jos T3:a otetaan tarpeeksi kauan ja/tai suuria määriä, tämä voi johtaa kilpirauhasen toimintahäiriön kehittymiseen. Tämän seurauksena potilaan on otettava T3 koko elämänsä ajan. Siksi ennen kuin aloitat lääkkeen käytön, keskustele asiantuntijan kanssa ja suorita kilpirauhasen tutkimus. Jos et havaitse hypertyreoosia ajoissa, lisähormonien ottaminen ei johda mihinkään hyvään.

Koska T3 on yksi vahvimmista urheilijoiden käyttämistä hormoneista, aloittelevien urheilijoiden ei pitäisi käyttää sitä. Ennen kuin aloitat tällaisen tehokkaan lääkkeen käytön, sinun on tutustuttava heikompiin lääkkeisiin. Kuitenkin, jos kehosi on jo riittävästi valmistautunut, niin mainitun hormonin vaikutus rasvanpolttoon voi olla yksinkertaisesti hämmästyttävä.

Haittavaikutukset

Sivuvaikutuksia ovat (mutta niihin rajoittumatta) sydämentykytys, kiihtymys, hengenahdistus, rytmihäiriöt, hikoilu, pahoinvointi, päänsärky ja aineenvaihduntahäiriöt. Tämä on voimakas hormoni, ja jos sitä käytetään väärin, se voi aiheuttaa vakavia häiriöitä kehon toiminnassa.

T3-pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko rasvanpoltto-osioon.

T3 25 mcg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart