,

Sustanon 250 mg

39.00

Laadukas Sustanon myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Testosteroni sekoitus

Annostus ja määrä: 10 ml injektiopullo (250mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Sustanon luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Vaikuttava aine on sekoitus erilaisia ​​testosteroniestereitä. Se on neljän testosteroniesterin seos – propionaatti, fenyylipropionaatti, isokaproaatti ja dekanoaatti. Tällä hetkellä lähes kaikki testosteroniesterisekoitukset ovat yleisesti nimeltään Sustanon.

Sustanon vaikutukset

Sustanon 250 mg toimii aivan kuten mikä tahansa muu testosteronimuoto. Tämä tarkoittaa, että lääkkeen tärkeimmät vaikutukset ovat:

  • Lihasmassan kasvu (keskimäärin 6 kg kuukaudessa)
  • Antikatabolinen toiminta
  • Lisääntynyt ruokahalu
  • Lisääntynyt hematopoieesi – veren punasolujen määrän lisääntyminen parantaa hapen kuljetusta ja lisää siten kestävyyttä.
  • Lisääntynyt libido (Sustanon-hoidon aikana)
  • Positiivinen vaikutus fosforin aineenvaihduntaan ja typpitasapainoon.
  • Steroidin korkea androgeeninen indeksi stimuloi libidoa.
  • Lääkkeen havaitsemisaika on jopa 3 kuukautta.

Kuinka ajaa sykliä

Suositeltu Sustanon by Ultima -annos on 250–500 mg viikossa. Jotkut kokeneet steroidien käyttäjät voivat kuitenkin ottaa 1000 mg viikoittain. Injektio tulee ottaa lihakseen kerran viikossa noin 8 viikon ajan. Jos kierto ylittää tämän keston, gonadotropiinia tulee käyttää syklin aikana.

Lääke voidaan ottaa yksinsyklinä tai yhdistettynä syklinä. Oikein valittu yhdistetty sykli voi vähentää sivuvaikutusten esiintyvyyttä ja parantaa syklin tehokkuutta. Sustanon voidaan yhdistää lääkkeisiin, kuten Nandrolone lihasmassan kasvattamiseen ja Winstrol kuivaamiseen ja määrittelyyn.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Tämä testosteroniseos ei eroa muista hormonin muodoista, ja sillä on samalla tavalla estrogeenista aktiivisuutta. Siksi se voi aiheuttaa ongelmia ylimääräisen kehon rasvan, luonnollisen testosteronin tuotannon estymisen, aknen ja nesteen kertymisen muodossa.

Anabolisten steroidien negatiivisten vaikutusten välttämiseksi on suositeltavaa käyttää Post Cycle Therapy (PCT) -hoitoa. Sustanon voidaan yhdistää gonadotropiinin tai tamoksifeenin kanssa ja hoitojakson jälkeinen hoito kestää jopa 2 viikkoa.

Sustanon 250 -ruiskutusosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Sustanon 250 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Shopping Cart