,

Sustanon 10 ml injektiopullo 250 mg

61.00

Laadukas Sustanon myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Testosteroni sekoitus

Annostus ja määrä: 10 ml injektiopullo (250 mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Sustanon luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Sustanon 10 ml injektiopullo 250 mg on sekoitus neljää erilaista testosteroniesteriä, jotka ovat; Testosteroni-isokaproaatti, testosteronifenyylipropionaatti, testosteronipropionaatti ja testosteroni-dekanoaatti. Urheilijat jättävät positiivista palautetta tästä lääkkeestä, koska se on melko vahva ja antaa heille mahdollisuuden saavuttaa kaikki urheilussa vaaditut tulokset.

Mikä on Sustanon?

Sustanon on ruiskeena annettava anabolinen aine, jolla on positiivinen vaikutus urheilijan kehoon lisäämällä dramaattisesti lihasmassaa ja parantamalla urheilusuoritusta. Tämä sekoitus on aktiivinen ja vahva anabolinen ja tämän lääkkeen vaikutus voi kestää jopa kuukauden. Näin kuka tahansa voi saavuttaa tuloksia ja hyviä urheilusuorituksia. Useiden estereiden sekoituksen ansiosta Sustanon voidaan havaita verestä kolmen kuukauden ajan, joten yksi injektio voidaan ottaa kolmen viikon välein.

Sustanonin edut:

 • Lisää ruokahalua
 • Parantaa hapen kuljetusta
 • Lisää libidoa
 • Parantaa urheilusuorituskykyä
 • Lisää nopeasti lihasmassaa ja voimaa
 • Lisää kestävyyttä.

Sustanonin käyttö ja annostus

Sustanonia voivat ottaa sekä miehet että naiset. Mutta on erittäin tärkeää noudattaa tarvittavaa annostusta, joka ei aiheuta haitallisia sivuvaikutuksia. Ole erittäin varovainen annostuksen kanssa, koska on joitain sääntöjä, joita tulee noudattaa tiukasti. Annos miehille, jotka käyttävät sitä testosteronin korvaushoitoon, on 250 mg joka kolmas viikko. Ammattiurheilijoiden tulisi ottaa 500-750 mg viikossa riippuen ammattitasosta ja vaadituista suorituskykyä parantavista tuloksista. 250mg viikossa riittää naisille hyvän tuloksen saavuttamiseksi suorituskyvyn sisällä.

Sivuvaikutukset

Yleensä negatiivisia ilmiöitä ei esiinny, kun tätä Alpha Pharman tuotetta käytetään oikein. Mutta on tärkeää muistaa, että jos ylität suositellun annoksen tai syklin keston, negatiivisia vaikutuksia voi esiintyä. Nämä sisältävät:

 • Gynekomastia
 • Liiallinen vedenpidätys
 • Hiustenlähtö ja liiallinen vartalokarva
 • Luonnollisen testosteronin tuotannon estäminen
 • Anabolisten steroidien sivuvaikutusten välttämiseksi on suositeltavaa käyttää Post Cycle Therapya (PCT).

Kuukauden jälkeinen hoito Sustanon-syklin jälkeen

Jakson jälkeisen hoidon aikana urheilijoiden tulee ottaa Tamoxifen tai pikemminkin Clomid. Se vahvistaa tulosta ja estää palautumisen. Palaute Sustanonista on osoittanut tämän useaan otteeseen. Monet ammattiurheilijat ovat käyttäneet Sustanonia useiden vuosien ajan ja ovat enemmän kuin tyytyväisiä tuloksiin. Sustanon on myös melko edullinen kaikille steroidien käyttäjille, mukaan lukien aloittelijat.

Sustanon 250 -ruiskutusosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Sustanon 10 ml injektiopullo 250 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä Sustanonista tai jostain muusta tuotteesta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart