,

Sustanon 10 ml injektiopullo 250 mg

55.00

Laadukas Sustanon myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Testosteroni sekoitus

Annostus ja määrä: 10 ml injektiopullo (250mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Sustanon luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Sustanon 10 ml injektiopullo 250 mg on erityisesti suunniteltu nopeaa ja pitkäkestoista toimintaa varten. Kuten muutkin testosteronituotteet, se on vahva anabolinen steroidi, jolla on hyvin määritelty androgeeninen komponentti.

Sustanon-efektit

Tätä lääkettä käytetään pääasiassa lihasmassan ja voiman rakentamiseen. Tämä tarkoittaa, että Sustanonin tärkeimmät vaikutukset ovat:

  • Lihasmassan kasvu noin 6 kg 4 viikossa
  • Antikataboliset vaikutukset
  • Ruokahalun lisääntyminen
  • Lisääntynyt punasolujen määrä parantaa hapen kuljetusta
  • Parempi kestävyys
  • Lisääntynyt libido lääkkeen käytön aikana

Sivuvaikutukset

Koska Sustanon-seos on vahva androgeeni, voit odottaa lisääntynyttä ihorauhasten aktivaatiota, aknea, nesteen kertymistä kehossa, lisääntynyttä karvojen kasvua vartalolla ja kasvoilla. Tämän kasvun estämiseksi voit käyttää Proscalpinia (finasteridi). Sustanon estää endogeenisen testosteronin tuotantoa, minkä vuoksi sinun tulee käyttää gonadotropiinia tai Clomidia.

Käyttösuosituksia

Sustanon yleinen annos on 250–500 mg kerran viikossa. Jakson pituuden tulisi olla 6-8 viikkoa. Sivuvaikutusten määrän vähentämiseksi ja syklin vaikutusten tehostamiseksi Sustanonia yhdistetään yleisesti muiden anabolisten steroidien kanssa, kuten Nandrolone lihasmassan kasvattamiseksi tai joko Winstrol tai Trenbolone määrittelyä varten.

Sustanon 250 -ruiskutusosiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Sustanon 10 ml injektiopullo 250 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart