Sale!
,

Sustanon 10 ampullit 250 mg

43.00

Laadukas Sustanon myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Testosteroni sekoitus

Annostus ja määrä: 10 ampullit (250mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Sustanon luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Sustanon 10 ampullit 250 mg on ruiskeena annettava liuos, joka on neljän testosteroniesterin seos, jolla on lyhyt ja pitkäkestoinen vaikutus. Tämä testosteronin muoto tarjoaa aktiivisten aineosien paremman imeytymisen. Lääke luo korkean ja tasaisen anabolisen taustan, urheilijat arvostavat sitä korkeasti nopean ja tehokkaan lihasmassan kasvattamisen, parantuneen kestävyyden ja voimakyvyn vuoksi.

Ominaisuudet ja tehosteet

Vaikutus alkaa toisena päivänä injektion jälkeen ja kestää neljä viikkoa. Lääke kuuluu voimakkaaseen hormonaaliseen aineeseen, jolla on suuri vaikutus hormonitoimintaan, joten sitä ei voi ostaa ilman reseptiä apteekista.

Aloittelijoiden tulisi tietää, että anabolisilla aineilla on etuja testosteronin enantaattiin tai cypionaattiin verrattuna, koska se imeytyy hitaammin, veren pitoisuudet ovat tasaisempia, mikä antaa vähemmän aromatisaatiota. Se myös sitoo vähemmän vettä ja kurssilla hankitut lihakset ovat laadukkaampia.

Hormonin neljä muotoa tulevat verenkiertoon eri aikoina. Propionaatti on ensimmäinen, joka vaikuttaa päivän tai kaksi injektion jälkeen. 2-4 päivän kuluttua fenyylipropionaatti alkaa toimia, minkä jälkeen isokaproaatti suorittaa tehtävänsä 5-8 päivän ajan. Decanoaatin pisin puoliintumisaika on 9-10 päivää.

Sovelluksen aikana seuraavat vaikutukset näkyvät:

  • Merkittävä lihasmassan vahvistaminen ja suurentaminen (4-10kg);
  • Katabolisten prosessien tukahduttaminen;
  • Punasolujen muodostumisen stimulointi;
  • Lisääntynyt seksuaalinen aktiivisuus.

Steroidi on epätavallinen, koska se toimii yhtä hyvin pieninä annoksina aloittelijoille ja ammattilaisille. Sitä suositellaan vain miehille. Naisten olisi parempi suosia turvallisempia aineita.

Kuinka käyttää

On parasta aloittaa annoksella 250 mg viikossa. Ammattilaiset nostavat annoksen 1 000 mg:aan, mutta suuremman annoksen ohella sivuvaikutusten vaara on suurempi. Urheilijat saavat vähiten kielteisiä vaikutuksia ja suurimman hyödyn, kun he ottavat enintään 500 mg viikossa 8 viikon ajan.

Sustanon yhdistelmät Nandrolone ja Winstrol kanssa ovat sallittuja. Kurssin jälkeinen hoito suoritetaan kehon oman testosteronin tuotannon palauttamiseksi ja saavutettujen tulosten ylläpitämiseksi. PCT:n aikana käytetään usein Tamoxifen tai muuta syklin jälkeistä hoitoa.

Sivuvaikutukset

Sustanonin sivuvaikutukset ovat samat kuin mieshormonin käytön sivuvaikutukset. Ne ilmenevät useimmiten, kun kurssin kesto ja lääkkeen annokset ylittyvät. Tässä tapauksessa seuraavat ovat mahdollisia:

  • Gynekomastia;
  • Kaljuuntuminen;
  • Akne;
  • Rasvakerrostumien muodostuminen;
  • Turvotus;
  • Mieshormonin tuotannon merkittävä estäminen kehossa.

Sivuvaikutusten välttämiseksi on suositeltavaa lisätä aromataasi-inhibiittorit kiertoon kahden viikon annon jälkeen.

Sustanon-ruiskutusosiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Sustanon 10 ampullit 250 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart