Sale!
,

Sustanon 10 ampullit 250 mg

55.00

Laadukas Sustanon myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Testosteroni sekoitus

Annostus ja määrä: 10 ampullit (250mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Sustanon luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kokeneet urheilijat käyttävät Sustanon 10 ampullit 250 mg lihasten ja voiman lisäämiseen. Se on yksi pisimpään vaikuttavista steroideista, jolla on voimakas anabolinen vaikutus ja joka aiheuttaa harvoin sivuvaikutuksia.

Ominaisuudet ja tehosteet

Toimitetaan 1 ml:n ampulleissa, jokainen millilitra Sustanonia sisältää 250 mg ”nopeita” ja ”hitaita” testosteroniestereitä: 30 mg propionaattia, 60 mg fenyylipropionaattia, 60 mg isokaproaattia ja 100 mg dekanoaattia. Esterien eri elinkaareista johtuen Sustanon antaa vaikutuksensa jo seuraavana päivänä injektion jälkeen ja pysyy aktiivisena lähes kuukauden.

Sen vaikutuksia ovat:

  • Lisääntynyt sävy;
  • Nopean painonnousun ja palautumisen edistäminen yhdessä decanoaatin kanssa;
  • Sillä on myönteinen vaikutus sydänlihaksen tilaan;
  • Polttaa rasvaa;
  • Säilyttää kohtalaisesti vettä suojaamaan nivelsiteitä ja niveliä vaurioilta.

Kuinka käyttää

Kierto kestää 14-16 viikkoa. 250-500 mg Sustanonia annetaan viikoittain. Ennen antamista ampulli lämmitetään kivun vähentämiseksi injektion aikana. Konsulttimme voivat auttaa sinua laskemaan tarvittavan määrän ampulleja koko kurssille haluttujen annosten perusteella ja järjestämään nopean toimituksen.

Pitkässä syklissä Gonadotropiinia otetaan 20 päivää ennen kurssin loppua annoksella 500 IU 2 kertaa viikossa. Kuntoutushoito (PCT) Clomid tai Nolvadex on tarpeen.

Yhdistelmä

Yhdistetty sykli Dianabolilla 25 mg päivässä auttaa rakentamaan lihaksia mahdollisimman lyhyessä ajassa. Lihasten laadun parantamiseksi sopii yhdistelmä Stanozolol-annoksella 30 mg päivässä tai Oxandrolone.

Sivuvaikutukset

Anabolinen aine vaikuttaa hellästi ja vähitellen aiheuttamatta hormonaalista shokkia. Harvinaisissa tapauksissa se provosoi:

  • Liiallinen viha,
  • Aknen ihottuma,
  • Kaljuus,
  • Gynekomastia.

Antiestrogeenien käyttö auttaa korjaamaan hormonien toimintaa.

Arvostelut

Tämä on yksi parhaista steroideista, joka aktivoi aineenvaihduntaprosesseja ja lisää voimaa. Yhdessä syklissä urheilija saa 6-10 kg korkealaatuisia lihaksia ja säilyttää kurssin jälkeen saadut tulokset.

Urheilijat, jotka haluavat ostaa Sustanonin myymälästämme, saavat ilmaisen konsultoinnin ja oikea-aikaisen toimituksen. Tilatessasi meiltä voit olla 100% varma, että saat laadukkaan alkuperäisen lääkkeen!

Sustanon-ruiskutusosiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Sustanon 10 ampullit 250 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme milloin tahansa.

Shopping Cart