Sale!
,

Sustanon 10 ampullit 200 mg

42.00

Laadukas Sustanon myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Testosteroni sekoitus

Annostus ja määrä: 10 ampullit (200mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Sustanon luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Sustanon 10 ampullit 200 mg on öljypohjainen testosteronisekoitus, joka sisältää kolmea eri testosteronia: Testosterone Propionate 50mg; Testosterone Phenylpropionate 100mg ja Testosterone Acetate 50mg. Se on suunniteltu vapauttamaan testosteronia nopeasti ja kestävästi saavuttaen huipputason testosteronin 12 tunnin sisällä injektiosta ja kestämään tämän kohonneen tason 3-4 päivää. Se on parempi kuin tavalliset testosteronit, kuten Cypionate tai Enanthate, jotka tarjoavat lyhyemmän aktiivisuuden keston. Kuten kaikki testosteronituotteet, Sustanon on erittäin voimakas anabolinen aine, jolla on vahva androgeeninen aktiivisuus. Sitä käytetään yleisimmin bulking-syklissä, mikä tarjoaa poikkeuksellisia etuja voiman ja lihasmassan suhteen.

Sustanon-efektit

Sustanon toimii aivan kuten mikä tahansa muu testosteronimuoto. Tämä tarkoittaa, että sen käytön tärkeimmät vaikutukset ovat:

  • Lisääntynyt lihasmassa (keskimäärin 6 kg kuukaudessa)
  • Antikatabolinen toiminta
  • Lisääntynyt ruokahalu
  • Lisääntynyt hematopoieesi – veren punasolujen määrän lisääntyminen parantaa hapen kuljetusta ja lisää siten kestävyyttä
  • Lisääntynyt libido (syklin aikana)
  • Lääkkeen havaitsemisaika on jopa 3 kuukautta

Sivuvaikutukset

Testosteroni aromatisoituu elimistössä helposti estrogeeniksi. Kohonneet estrogeenitasot voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten lisääntynyttä nesteen kertymistä, lisääntynyttä kehon rasvaa ja gynekomastiaa. Lisääntynyt testosteronitaso tuottaa androgeenisiä sivuvaikutuksia, kuten rasvainen iho, akne ja vartalon tai kasvojen karvojen kasvu. Anabolisilla steroideilla voi myös olla haitallisia vaikutuksia seerumin kolesterolitasoihin.

Hallinto

Suositeltu Sustanon-annos on 200-600 mg steroidia viikossa. Yleensä ruiskeet annetaan 3 tai 4 päivän välein. Kierron keskimääräinen kesto on 4-8 täyttä viikkoa. Tämä riittää huomattavaan lihasmassan kasvuun.

Yhdistetyt syklit

Sustanon voidaan yhdistää lääkkeisiin, kuten:

  • Nandrolone – lihasmassan kasvattamiseen
  • Winstrol – kuivaamiseen ja määrittelyyn

Näiden yhdistelmien avulla voit vähentää sivuvaikutusten esiintymistiheyttä ja parantaa syklin tehokkuutta.

Sustanon 250 -injektioosiossa voit nähdä muiden valmistajien testosteronisekoitustuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Sustanon 10 ampullit 200 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Shopping Cart