,

Superdrol 10 mg 50 pillerit

69.00

Laadukas Superdrol myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Methyl drostanolone (Superdrol)

Annostus ja määrä: 10mg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Superdrol luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Superdrol 10mg on suun kautta otettava anabolis-androgeeninen steroidi, jota kehonrakentajat käyttävät usein steroidisyklissä. Tämän lääkkeen vaikuttava aine on metyylidrostanoloni. Tätä steroidia ei ole hyväksytty lääketieteelliseen käyttöön, mutta se tuotiin steroidimarkkinoille ”suunnittelijasteroidina”. Sen sanotaan olevan tehokkain suullinen anabolinen aine.

Superdrol vaikutukset

Hyvin käytetyltä Superdrol-sykliltä voit odottaa seuraavia vaikutuksia:

  • Lisääntynyt lihasmassa positiivisen typpitasapainon ansiosta
  • Edistää nopeaa palautumista
  • Kova kuivuminen ilman vedenpidätystä
  • Parempi urheilullinen suorituskyky lisääntyneen energian ansiosta

Superdrol-annokset

On erittäin tärkeää ottaa huomioon, että Superdrol tulee annostella minimiin syklin alussa. Tehokas Superdrol annos näyttää alkavan miehille 10-20 mg:sta päivässä. Tällä annostasolla sillä on hyvä anabolinen vaikutus, johon yleensä liittyy rasvan menetystä ja lihasten ilmentymistä. Mutta älä odota saavasi 10-15 kg massaa tällä steroidilla, periaatteessa kasvu on 5-7 kg korkealaatuista massaa käytettäessä sitä yksin. C17-alfa-alkyloitujen steroidien ottaminen on yleensä rajoitettu 6-8 viikkoon, mikä välttää maksakantojen lisääntymisen.

Sivuvaikutukset

Metyylidrostanoloni on steroidi, jolla on suhteellisen alhainen androgeeninen aktiivisuus, mikä tekee vahvojen androgeenisten sivuvaikutusten kynnyksen suhteellisesti korkeammaksi kuin käytettäessä androgeenisempiä aineita, kuten testosteronia, Methandrostenolone tai Fluoxymesterone. Mahdollisia sivuvaikutuksia ovat:

  • Maksamyrkyllisyys
  • Hypertensio
  • Gynekomastia
  • Lisääntynyt kolesterolitaso
  • Testosteronitasojen lasku

Yleensä tämän tuotteen asianmukaisella käytöllä negatiivisia ilmiöitä ei esiinny usein. Mutta on tärkeää muistaa, että ennen kuin aloitat Superdrol käytön, sinun tulee neuvotella asiantuntijan kanssa.

Superdrol sivuvaikutusten välttämiseksi on erittäin suositeltavaa käyttää aina Post Cycle Therapya (PCT).

Superdrol pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Oraaliset steroidit -osioon.

Superdrol 10 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart