,

Sildenafil Citrate 4 pillerit 100 mg

7.00

Laadukas Sildenafil Citrate myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Seksuaaliterveys

Vaikuttava aine: Sildenafil Citrate

Annostus ja määrä: 100mg (4 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Sildenafil Citrate luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Lääke sisältää vaikuttavaa ainetta, Sildenafil Citrate 4 pillerit 100 mg, joka kuuluu fosfodiesteraasi tyypin 5 (PDE 5) estäjiksi kutsuttujen lääkeaineiden ryhmään. Estämällä PDE5:tä lääke voi rentouttaa lihaksia ja lisätä verenkiertoa tietyille kehon alueille.

Tehosteet

Erektiohäiriö luokitellaan kyvyttömyyteen saada tai ylläpitää kovaa erektiota. Koska lääkkeessä on sama vaikuttava aine kuin Viagra, tämä geneerinen versio toimii täsmälleen samalla tavalla. Sildenafil Citrate auttaa rentouttamaan sukupuolielinten alueen lihaksia ja laajentaa verisuonia, mikä lisää verenkiertoa penikseen. Tämä auttaa edistämään peniksen jäykistymistä, mutta vain silloin, kun kehossa on seksuaalista kiihottumista.

Miten Sildenafil otetaan

Älä ota enempää kuin 100 mg (1 tabletti) lääkettä 24 tunnin aikana. Lääkkeen vaikutus kestää jopa 4-6 tuntia, mutta parhaan tehon saavuttamiseksi ota Sildenafil 30-60 minuuttia ennen seksiä. Vältä lääkkeen pureskelua, niele se kokonaisena runsaan veden kera. Se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman, mutta se on tehokkaampi, kun se otetaan tyhjään mahaan. Huomaa, että lääke näyttää tehokkuutta vain, kun on olemassa seksuaalista kiihottumista.

Haittavaikutukset

Sildenafil Citrate voi aiheuttaa lieviä sivuvaikutuksia, varsinkin jos sitä käytetään väärin. Jotkut mahdollisista sivuvaikutuksista ovat päänsärky, kuumat aallot, näön hämärtyminen, tukkoinen tai vuotava nenä, pahoinvointi tai huimaus. Joitakin haittavaikutuksia saattaa ilmetä kuivumisen vuoksi, joten varmista, että pysyt nesteytettynä tämän lääkkeen käytön aikana.

Sildenafil 100mg pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Seksuaaliterveys-osioon.

Sildenafil Citrate 4 pillerit 100 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart