,

Sildenafil 160 mg 4 pillerit

9.00

Laadukas Sildenafil myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Seksuaaliterveys

Vaikuttava aine: Sildenafil Citrate and Dapoxetine

Annostus ja määrä: 160mg (4 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Sildenafil luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Toinen lääkkeen aine, Dapoxetine, kuuluu lääkeryhmään, jota kutsutaan selektiivisiksi serotoniinin takaisinoton estäjiksi (SSRI). Tämä tarkoittaa, että lääke estää serotoniinin kuljettajaa, mikä lisää serotoniinin toimintaa ja siten lykkää ejakulaatiota.

Siksi niin kauan kuin on kyse seksuaalisesta kiihotuksesta, kun näitä aineita käytetään yhdessä, erektiokyky sekä erektion laatu paranevat ja seksuaalisen toiminnan kesto pitenee.

Miten Sildenafil otetaan

Sildenafil 160 mg 4 pillerit on tarkoitettu erektiohäiriöiden ja ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon, jotka ovat kaksi yleisintä miesten seksuaaliongelmaa. Tällaiset sairaudet ovat yleisempiä 18-vuotiailla ja sitä vanhemmilla miehillä. Lääke vaikuttaa tehokkaasti 30 minuutista tuntiin tabletin nauttimisen jälkeen ja teho kestää 4-6 tuntia sen jälkeen. Lääke tulee ottaa kokonaisena ja veden kanssa annoksena 1 tabletti (160 mg) 24 tunnin aikana. Muista, että vaikutukset eivät toimi, jos et ole seksuaalisesti kiihottunut.

Negatiiviset reaktiot

Tämän lääkkeen yleisimmät sivuvaikutukset ovat päänsärky, kuumat aallot, näön hämärtyminen, tukkoinen tai vuotava nenä, pahoinvointi tai huimaus. Runsaan veden juominen tämän lääkkeen käytön aikana auttaa välttämään kuivumisesta johtuvia sivuvaikutuksia.

Sildenafil pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Seksuaaliterveys-osioon.

Sildenafil 160 mg 4 pillerit toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart