,

Proviron 50 pillerit 25 mg

63.00

Laadukas Proviron myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Mesterolone

Annostus ja määrä: 25mg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Proviron luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Proviron on suun kautta annettava androgeeninen lääke nimeltä Mesterolone (1-metyylidihydrotestosteroni). Mesterolone on vahva androgeeni ja sen anabolinen aktiivisuus on heikko. Tämä johtuu siitä, että dihydrotestosteronin tapaan Mesterolone pelkistyy nopeasti lihaskudoksessa inaktiivisiksi diolimetaboliitteiksi, joissa entsyymin 3-hydroksisteroididehydrogenaasipitoisuus on melko korkea.

Proviron vaikutukset

Sinun ei pitäisi ottaa vakavasti uskoa, että tämän yhdisteen heikko anabolinen luonne aiheuttaa androgeenireseptorien tukkeutumisen lihaskudoksissa, mikä vähentää muiden lihasten rakentamiseen tehokkaampien steroidien etuja. Itse asiassa, koska Mesterolone on erittäin korkea affiniteetti plasman proteiineihin, kuten SHBG:hen, se voi itse asiassa vaikuttaa muiden steroidien aktiivisuuteen ja muuttaa niistä suuremman osan vapaaksi sitoutumattomaksi muodoksi.

Urheilijoilla Provironia käytetään pääasiassa lisäämään androgeenitasoja ruokavalion tai kilpailuihin valmistautumisen aikana sekä antiestrogeenina, koska se pystyy estämään aromataasientsyymejä. Proviron voi olla tehokas lisäämään androgeenien ja estrogeenien suhdetta, mikä lisää lihasten kovuutta ja tiheyttä, ylläpitää libidoa ja yleistä hyvinvointia sekä lisää rasvanpolttotaipumusta. Sitä käytetään myös laajalti gynekomastian ehkäisyyn, kun taas muita aromatisoituja steroideja käytetään usein yhdessä 10-20 mg Nolvadex kanssa päivässä.

Käyttöohjeet

Monet kehonrakentajat käyttävät Proviron mieluummin kuivumisjaksojen aikana tai valmistautuessaan kilpailuun, jolloin alhainen estrogeeni ja korkea androgeenitaso ovat erityisen tärkeitä.

Tavallinen annos miesurheilijoille on 50-150 mg Proviron päivässä tai 2-6 25 mg:n tablettia. Lääke otetaan yleensä 6-12 viikon sykleissä, mikä riittää tulosten näkemiseen.

Sivuvaikutukset

Proviron ei aromatisoi kehossa eikä sillä ole havaittavissa olevaa estrogeenista aktiivisuutta. Antiestrogeenin käyttö ei ole välttämätöntä tätä steroidia käytettäessä, koska lääke ei aiheuta gynekomastiaa, vedenpidätystä tai muita estrogeeniin liittyviä sivuvaikutuksia. Proviron toimii anti-aromataasina elimistössä estäen tai viivästyttäen steroidien muuntamista estrogeeneiksi.

Mesterolone luokitellaan androgeeniseksi steroidiksi. Tämän aineen androgeeniset sivuvaikutukset ovat melko yleisiä ja voivat sisältää rasvaisen ihon, mustapäiden ja vartalon tai kasvojen karvojen kasvun. Anabolis-androgeeniset steroidit voivat myös pahentaa miesten kaljuuntumista. Naisten tulee olla tietoisia anabolis-androgeenisten steroidien mahdollisista virilisaatiovaikutuksista. Näitä voivat olla äänen syveneminen, kuukautisten epäsäännöllisyys, muutokset ihon rakenteessa, kasvojen karvojen kasvu ja klitoriksen suureneminen.

Proviron ei ole 17-alfa-emäksinen yhdiste, eikä sillä ole tunnettuja maksatoksisia vaikutuksia, joten maksatoksisuus on epätodennäköistä.

Proviron on hyvin vähän estävää vaikutusta gonadotropiineihin ja testosteroniin. Tutkimukset osoittavat, että kun sitä annetaan kohtalaisina annoksina (150 mg tai vähemmän päivässä), testosteronitasot eivät laske merkittävästi. Tutkimuksissa aine pystyy korkeammilla annoksilla (300 mg päivässä tai enemmän) tukahduttamaan testosteronin voimakkaasti.

Proviron-pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Oraaliset steroidit -osioon.

Proviron 25 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart