,

Proviron 25 mg 50 pillerit

35.00

Laadukas Proviron myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Mesterolone (Proviron)

Annostus ja määrä: 25mg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Proviron luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Proviron 25 mg on vaikuttava aine, joka on Mesterolone. Se on hormonaalinen lääke, jolla on kohtalainen androgeeninen aktiivisuus ja joka parantaa merkittävästi erektiotoimintaa. Sen terapeuttisia käyttöaiheita ovat: hypogonadismi; psyko-vegetatiiviset häiriöt ja heikentynyt työkyky, jotka liittyvät heikentyneeseen seksuaaliseen aktiivisuuteen, miesten hedelmättömyys (oligospermia ja Leydig-solujen vajaatoiminta); Aplastinen anemia. Proviron käytetään usein kehonrakennuksessa anabolisten steroidien aikana useisiin eri tarkoituksiin.

Proviron ominaisuudet

Proviron parantaa laatua ja lisää siittiösolujen määrää. Se kompensoi androgeenien kasvun puutetta, stimuloi miehen sukupuolielinten kehitystä, lisää libidoa ja seksuaalista elinvoimaa; se osoittaa anabolista toimintaa ja lisää kudoksiin, erityisesti lihaskudokseen, kerääntyvän proteiinin määrää; se nopeuttaa luun kasvua ja epifyysien sulkeutumisnopeutta; se stimuloi erytropoieesia. Suositeltuina annoksina se ei vähennä spermatogeneesiä. Lääkkeellä ei ole hepatotoksisuutta.

Joidenkin tutkimustietojen mukaan Proviron on osoitettu olevan hyvä masennuslääke. Kokeessa käytettiin mesterolonia ja amitriptyliiniä. Molemmat lääkkeet osoittivat hyviä tuloksia mielialan paranemisen muodossa. Mesterolone osoittautui kuitenkin vähemmän myrkylliseksi ihmiskeholle ja sillä oli vähemmän sivuvaikutuksia.

Käyttöohjeet

Lääke tulee ottaa suun kautta veden kera ja pureskelematta. Proviron-annos on 2-6 tablettia päivässä (25 mg otettuna 2-6 kertaa päivän aikana.) Provironia otetaan yleensä 6-12 viikon jaksoissa.

Sivuvaikutukset

Provironin käytön yleinen sivuvaikutus on liian usein tai liian pitkä erektio (tämä häviää, kun annosta pienennetään tai käyttö lopetetaan). Harvinaisia ​​sivuvaikutuksia ovat hyvänlaatuiset tai pahanlaatuiset muutokset maksassa.

Tämän lääkkeen käytön vasta-aiheet ovat yliherkkyys vaikuttavalle aineelle tai muille lääkkeen komponenteille ja eturauhassyöpä.

Proviron pillerit-osiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Oraaliset steroidit -osioon.

Proviron 25 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart