,

Proviron 25 mg 30 pillerit

27.00

Laadukas Proviron myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Mesterolone (Proviron)

Annostus ja määrä: 25mg (30 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Proviron luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Jos haluat parantaa kehonrakentajan harjoitusrutiinia tai olet juuri aloittamassa kehonrakennusta, saatat miettiä, onko Proviron ostaa ottaminen hyvä idea. Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme tarkemmin, mitä Proviron on ja miten se voi auttaa sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi. Keskustelemme myös tämän steroidin mahdollisista sivuvaikutuksista ja siitä, miten ne voidaan minimoida. Jos siis olet kiinnostunut oppimaan lisää Proviron ja siitä, sopiiko se sinulle, jatka lukemista!

Proviron (Mesteroloni), jota myydään muun muassa tuotemerkillä Proviron, on androgeeni- ja estrogeenimodulaattori, jota käytetään vaihdevuosien hormonihoidossa, testosteronikorvaushoidossa ja seksuaalisen toimintahäiriön estämiseksi kastroiduilla miehillä. Sitä on käytetty myös alhaisen siittiöiden määrän hoitoon ja hedelmällisyyslääkkeenä. Mesterolonin haittavaikutuksiin voi kuulua maskuliinistumisen oireita, kuten lisääntynyttä karvankasvua tai äänihuulten paksuuntumista. Harvoin se voi aiheuttaa maksavaurioita. Mesteroloni on synteettinen steroidi, jossa on 2-hydroksimetyleeniryhmä.

Proviron, jota myydään muun muassa tuotemerkillä ostaa Proviron 25 mg verkossa, on androgeeni- ja estrogeenimodulaattori, jota käytetään vaihdevuosien hormonihoidossa, testosteronikorvaushoidossa ja seksuaalisen toimintahäiriön estämiseksi kastroiduilla miehillä. Sitä on käytetty myös alhaisen siittiöiden määrän hoitoon ja hedelmällisyyslääkkeenä. Mesterolonin haittavaikutuksiin voi kuulua maskuliinistumisen oireita, kuten lisääntynyttä karvankasvua tai äänihuulten paksuuntumista. Harvoin se voi aiheuttaa maksavaurioita. Mesteroloni on synteettinen steroidi, jossa on 2-hydroksimetyleeniryhmä. Se on rakenteellisesti sukua danatsolille.

Shopping Cart