Sale!
,

Primobolan 5 ampullit 100 mg

63.00

Laadukas Primobolan myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Methenolone Enanthate

Annostus ja määrä: 5 ampullit (100 mg)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Primobolan luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Steroidien vaikutus on enemmän anabolinen kuin androgeeninen, joten löydät mahdollisuuden silputa lihaksiasi ja menettää rasvaa samanaikaisesti. Myös Methenolone Enanthate -syklin aikana saatu lihaskudos on olemassa.

Oikea annostusopas

Primobolan 5 ampullit 100 mg anto ja annostus vaihtelevat tavoitteiden mukaan. Methenolone Enanthate sopii paremmin aloittelijoille ja keskitason urheilijoille.

Aloittelevat urheilijat voivat aloittaa annoksella 200 mg viikossa. Kokeneemmat urheilijat voivat ottaa 300-500 mg viikossa. Urheilijat, jotka ovat jo suorittaneet useita steroidikursseja, voivat nostaa annoksiaan jopa 800 mg viikossa, mutta sinun tulee välttää tällaisia ​​suuria annoksia. Annostuksesta huolimatta syklin pituus ei saa ylittää 12 viikkoa.

Naisten annos on 50-100 mg viikossa ilman virilisaatioon liittyviä oireita. Naiset käyttävät Primobolania vähemmän, koska veriplasman hormonin hallinta on vaikeaa. Naisten syklin pituuden tulisi olla 4–6 viikkoa.

Viikoittainen Primobolan annos voidaan ottaa yhdellä annoksella tai jakaa se kahteen annokseen, esimerkiksi maanantaina ja torstaina.

Primobolan ottamisen sivuvaikutukset

Methenolone Enanthate ei ole ainutlaatuinen suhteessa muihin anabolisiin steroideihin käyttöaiheiden osalta. Primobolanilla on joitain tavallisia ja kokeneimpia sivuvaikutuksia, jotka ovat seuraavat:

  • Akne
  • Miestyyppinen kaljuuntuminen
  • Kehon karvojen kasvu

Nämä ovat herkkiä sivuvaikutuksia, joita voi ilmetä joko steroidiannoksen lopettamisen tai sen sekoittamisen jälkeen Finasteridin kanssa. Joitakin poikkeuksellisia ja ilmiömäisiä merkkejä ovat:

  • Maksa myrkyllinen
  • Virilisaatio naisilla
  • Öljyinen iho

Huolimatta siitä, että tämä lääke on yksi turvallisimmista ruiskeena käytettävistä steroideista, sinun on otettava syklin jälkeinen hoito (PCT) sen käytön jälkeen.

Primobolan injektioosiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Primobolan 5 ampullit 100 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Shopping Cart