Sale!
,

Primobolan 25 mg 50 pillerit

160.00

Laadukas Primobolanmyytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Methenolone Acetate

Annostus ja määrä: 25mg (50 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Primobolanluottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Primobolan 25 mg on aina pidetty lievänä lääkkeenä ja se on tehokkain leikkausjakson aikana sekä naisille että miehille. Tässä tapauksessa pystyt parantamaan kehon rakennetta ja valmistautumaan vastuullisiin kilpailuihin. Huomaa, että anabolinen Primobolan voidaan valmistaa sekä tabletteina että ruiskeena. Primo Tabs sisältää vaikuttavana aineena Methenolone Acetate, kun taas ruiskeena oleva lääke on Methenolone, johon on kiinnitetty enantaattiesteriä.

Primobolan-tablettien positiiviset ominaisuudet

Lääkkeellä on heikkoja anabolisia ja androgeenisiä ominaisuuksia, mikä selittää sen lievän vaikutuksen kehoon. Koska tämän steroidin androgeeninen aktiivisuus on pieni, naisurheilijat käyttävät sitä usein. Steroidin merkittävin etu on aromatisaation täydellinen puuttuminen. Itse asiassa juuri tästä syystä lääkettä käytetään aktiivisesti leikkaamiseen tai korkealaatuisen massan saamiseksi. Se osoittaa myös tällaisten sivuvaikutusten, kuten gynekomastian ja korkean turvotuksen, ilmentymisen mahdottomuuden, joka johtuu nesteen kertymisestä kehossa. Kaikki edellä mainitut voidaan vahvistaa kehonrakentajien arvosteluilla, jotka ovat toistuvasti käyttäneet tätä lääkettä.

Tärkeää tietoa Primobolanista

Primobolan-tablettien kesto on noin viisi tuntia oraalisessa muodossa.
Nykyaikaisten dopingkontrollimenetelmien avulla tabletin aineenvaihduntatuotteet voidaan havaita 6 viikon ajan.

Lääkkeen yksinkurssin avulla on lähes mahdotonta saada lihasmassaa ja kaikki lääkkeen positiiviset ominaisuudet ilmenevät leikkausjakson aikana.

  • Fyysiset parametrit lisääntyvät merkittävästi.
  • Metaboliset reaktiot kiihtyvät.
  • Voimakas antikatabolinen vaikutus kehossa.
  • Oraalinen Primobolan miehille tulee ottaa päivittäin 50-100 milligrammaa aloittelijoille.
  • Keskitason ja edistyneen steroidikäyttäjät ottavat jossain 100-200 milligrammaa päivässä.
  • Muutaman päivän kuluttua syklin päättymisestä tulee aloittaa kuntoutushoito (PCT).

Säännöt Primobolan Pills -kurssin suorittamiseen

Olemme jo todenneet, että Primobolan-tabletit voivat olla mahdollisimman tehokkaita leikkaamisen aikana. Tässä tilanteessa voit suojata lihasmassaa tuhoutumiselta (katabolialta).

Erinomaisia ​​yhdistelmiä ovat: Primobolan + Testosterone, Primobolan + Methandienone, Primobolan + Nandrolone. Primobolan Tabsin yhdistelmä näiden anabolisten lääkkeiden kanssa antaa sinulle mahdollisuuden saada korkealaatuista massaa. Leikkauskursseille Primobolan + Winstrol on paras valinta. Huomaa myös, että sinun ei pitäisi käyttää enempää kuin 3 anabolista steroidia yhdellä kurssilla ja niiden annosten tulee olla puolet yhtä paljon verrattuna yksinkäyttöön.

Sivuvaikutukset

On heti sanottava, että tämä on yksi turvallisimmista steroideista. Kun tätä lääkettä käytetään 50 milligramman määränä pitkään, testosteronin tuotanto vähenee puoleen, mutta se voidaan palauttaa 7-14 päivän kuluttua.

Huomaa, että vaikka lääkkeellä on melko suuri luettelo mahdollisista sivuvaikutuksista, käytännössä ne ovat erittäin harvinaisia. Samalla suosittelemme, että sinulla on kokemusta ”pehmeän” urheilufarmakologian käytöstä, esimerkiksi: Methandienone- tai Turinabol-soolokurssi ennen lääkkeen käyttöä.

Primobolan pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Oraaliset steroidit -osioon.

Primobolan 25 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä Primo Tabsista, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Shopping Cart