,

Primobolan 10 ml injektiopullo 100 mg

95.00

Laadukas Primobolan myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Methenolone Enanthate

Annostus ja määrä: 10 ml injektiopullo 100 mg/ml

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Primobolan luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Primobolan 10 ml injektiopullo 100 mg on ruiskeena annettava steroidi, joka sisältää pääasiallisen vaikuttavan aineen Methenolone Enanthate (tunnetaan myös nimellä Primobolan). Ominaisuuksiensa mukaan lääke on täysin samanlainen kuin Testosterone Enanthate. Koska aktiivinen komponentti siirtyy lihaksista vereen, hormonin ylläpitäminen kehossa optimaalisella tasolla selittyy. Ainoa haittapuoli on aika, joka kestää lääkkeen havaitsemiseen dopingtarkastuksessa – jopa 6 kuukautta.

Primobolan ottamisen vaikutus

Ottaessaan lääkettä asiantuntijan selkeästi suosittelemalla annoksella urheilija voi huomata seuraavat Primobolanin käyttöön liittyvät vaikutukset:

  • Laadukkaan lihasmassan asteittainen lisääntyminen;
  • Fyysisen voiman lisääntyminen;
  • Käytännössä poissa peruutusilmiö;
  • Lääkkeen komponenttien merkityksetön vaikutus testosteronin tuotannon luonnollisiin prosesseihin.

Lääkkeen komponentit ovat myös täysin vaarattomia naisille.

Suositukset Primobolan ottamiseksi

Suurimmaksi osaksi urheilijat valitsevat tämän lääkkeen yksinomaan ”kuivaamiseen” ja syklin tulosten säilyttämiseen lihasten kasvattamiseksi. Primobolanin suositeltu käyttöaika on 8 viikkoa. On erittäin masentavaa tehdä päätöstä syklin pidentämisestä itse, koska tämä voi johtaa sivuvaikutuksiin.

Lääkkeen intramuskulaarinen antaminen tulisi tapahtua kerran viikossa, keskimäärin annos on 400 mg. On suositeltavaa aloittaa PCT kolmen viikon kuluttua Primobolan-syklin päättymisestä.

Primobolanin yhdistelmä muiden steroidien kanssa on sallittu. Parhaat tulokset osoittavat Primobolan yhdistelmä Anadrol, Nandrolone, Testosterone, Winstrol, Sustanon ja Methandrostenolone kanssa.

Sivuvaikutukset

Suurin osa arvosteluista kuuluu naisille, jotka eivät huomaa käytännössä mitään sivuvaikutuksia ja positiivisia tuloksia AAS: n ottamisesta. Jos otat Primobolania puolessa suositellusta annoksesta, voit suojautua täysin virilisaatiolta, vaikka vaikutus on pienempi.

Hyvin harvinaisissa tapauksissa Primobolan voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten unettomuutta, aggressiota, lisääntynyttä kiihtyneisyyttä, negatiivisia vaikutuksia maksaan.

Primobolan-injektioosiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Primobolan 10 ml injektiopullo 100 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

Shopping Cart