,

Parabolan 5 ampullit 76,5 mg

61.00

Laadukas Parabolan myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate

Annostus ja määrä: 5 ampullit 76,5 mg/ml

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Parabolan luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tämän lääkkeen vaikuttava aine on Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate, joka tunnetaan myös nimellä Parabolan tai Tren Hex. Tämä on suosittu anabolinen lääke maailman lääkemarkkinoilla.

Parabolan ominaisuudet ja vaikutukset

Tämä steroidi sisältää pitkän esterin, mikä selittää pitkäaikaisen vaikutuksen. Lääkettä käytetään lihasmassan rakentamiseen mahdollisimman lyhyessä ajassa niille, jotka eivät pelkää ”sivuvaikutuksia”. Se on yksi tehokkaimmista anabolisista steroideista. Sitä ei suositella aloittelijoille ja niille, jotka suunnittelevat ottavansa anabolisia steroideja ensimmäistä kertaa. Sen anabolinen aktiivisuus on viisi kertaa voimakkaampi kuin testosteronin. Lääke on suosittu, koska sillä ei ole aromatisointia.

Parabolan positiivisia vaikutuksia ovat:

  1. Lisääntynyt lihasmassa (jopa 10 kg 8 viikon Parabolan-syklissä).
  2. Voiman parantaminen.
  3. Saattaa lisätä libidoa ja tehoa, mutta päinvastainen vaikutus voidaan havaita (tai tätä vaikutusta ei välttämättä esiinny ollenkaan).
  4. Nostaa insuliinin kaltaisen kasvutekijän tasoa 200%.
  5. Trenboloni edistää rasvanpolttoa sekä itsenäisesti että stimuloimalla kasvuhormonin eritystä.
  6. Vähentää kortisolitasoja.

Kuinka ottaa

Parabolan 76,5 mg / 1,5 ml on pitkä sivuketju, joten toistuvia injektioita ei tarvita. Yksi injektio 8-10 päivän välein riittää. Sen ottaminen yksin kestää viisi viikkoa. Se voi merkittävästi estää luonnollisen testosteronin tuotantoa, joten toisesta viikosta lähtien on tärkeää aloittaa gonadotropiinin käyttö. Kabergoliinia voidaan käyttää myös samaan tarkoitukseen. Sinun tulee aloittaa pienillä annoksilla seurataksesi kehon reaktiota. Klomifeeniä tulisi käyttää PCT:nä. Tamoksifeeni ei sovellu tähän tarkoitukseen, koska se voimistaa progestiinin vaikutuksia.

Yhdistelmä

Tämä anabolinen aine on niin voimakas, että sitä ei ole suositeltavaa yhdistää muihin anabolisiin steroideihin. Kuitenkin ammattiurheilijat yhdistävät sen Nandrolonin kanssa. Tässä tapauksessa on olemassa suuri riski negatiivisten reaktioiden kehittymisestä. Kurssi kestää jopa 15 viikkoa.

Sivuvaikutukset

Parabolan sivuvaikutukset voidaan jakaa androgeenisiin tai progestogeenisiin. Mahdollisia vaikutuksia ovat: testosteronin synteesin voimakas estyminen, libidon heikkeneminen tai hidas erektio (Tren-dick), kivesten surkastuminen, gynekomastia, akne, ihon rasvaisuus, kaljuuntuminen (androgeeniin liittyvä), lisääntynyt aggressio (jota monet urheilijat kokevat erittäin paljon positiivisesti) ja muita poikkeavuuksia.

Arvostelut

Urheilijat, jotka arvostavat Parabolan voimakasta toimintaa, panevat merkille sivuvaikutusten esiintymisen usein. PCT:n avulla voit kuitenkin minimoida nämä sivuvaikutukset huomattavasti.

Parabolan injektioosiossa näet muiden valmistajien tuotteet. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Parabolan 5 ampullit 76,5 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart