,

Parabolan 10 ampullit 100 mg

101.00

Laadukas Parabolan myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate

Annostus ja määrä: 10 ampullit 100 mg/ml

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Parabolan luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Parabolan 10 ampullin 100 mg tärkein vaikuttava aine on harvinainen trenbolonin muoto nimeltä Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate, jota yleensä kutsutaan nimellä Parabolan. Voimakkaalla steroidilla on erittäin vahva anabolinen ja androgeeninen suhde 500:500 verrattuna testosteroniin, joten lääkettä suositellaan ottamaan vain kokeneet anabolisten androgeenisten steroidien käyttäjät.

Suurin osa lääkettä koskevista arvosteluista luonnehtii Parabolania erinomaiseksi ja laadukkaaksi lääkkeeksi, joka johtaa maksimaalisiin tuloksiin. He huomauttavat, että lääke vaikuttaa vähitellen, mutta sen tehokkuus ja voimakas vaikutus voidaan nähdä ensimmäisistä injektioista lähtien.

Parabolanin vaikutukset

Tämän lääkkeen käytöllä käyttäjä saa merkittävän lihasmassan kasvun lääkkeen ensimmäisinä päivinä. Lääke ei pidä nestettä kehossa, joten sen käyttö auttaa saamaan korkealaatuista lihasmassaa. Yhdessä tämän kanssa tulee olemaan huomattava voimanlisäys sekä kehon rasvan väheneminen. Lääke estää lisäksi katabolisia prosesseja kehossa. Parabolaanilla on myös rooli kasvuhormonin tuotannon stimuloinnissa. Se voi myös lisätä seksuaalista suorituskykyä.

Käyttösuosituksia

Scott-Edilin ”Tren Hexin” viikoittainen annos on 1-3 ml (100-300 mg) viikossa. Tämä annos riittää saavuttamaan halutut tulokset. Parabolan-syklin keston tulisi olla noin 8-10 viikkoa, pidempi käyttö voi lisätä sivuvaikutusten riskiä.

Parabolanin käyttö voidaan tehdä sekä yksin (testosteronin pohjana) että yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Lääke yhdistetään yleisesti Methandienone, Oxandrolone, Winstrol, Oxymetholone, Primobolan ja Boldenone kanssa.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Parabolan on voimakas steroidi, ja sitä suositellaan vain miehille, koska virilisaatiota voi tapahtua, kun naiset käyttävät sitä. Se ei muutu estrogeeneiksi, mutta sillä on progestogeenista aktiivisuutta, ja jos annos ylittyy tai suosituksia ei noudateta, voi esiintyä gynekomastiaa. Muita mahdollisia sivuvaikutuksia ovat aggressiivisuus, unihäiriöt, lisääntynyt hikoilu ja hiusten kasvu.

Lääkkeen negatiivisten vaikutusten vähentämiseksi kehossa on suositeltavaa käyttää gonadotropiinia ja kabergoliinia kiertosi aikana.

Parabolan-injektioosiossa näet muiden valmistajien tuotteet. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Parabolan 10 ampullin 100 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart