,

NPP Injektio 10 ml injektiopullo 150 mg

39.00

Laadukas NPP Injektio myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Nandrolone phenylpropionate (NPP)

Annostus ja määrä: 10 ml injektiopullo (150mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa NPP Injektio luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tämä anabolinen androgeeninen steroidi on teholtaan samanlainen kuin Nandrolone Decanoate (Deca), mutta sen vaikutusaika on lyhyempi. Tämä lyhyempi vaikutus johtuu nandroloniin lisätystä fenyylipropionaattiesteristä, joka luo aineen nandrolonifenyylipropionaattia (NPP). Lääkkeen etuja sekä lyhytvaikutteisuutta ovat hyvä imeytyminen kehossa.

Ydinvoimalaitoksen tehokkuus

Vaikka deka on erittäin tehokas lääke laadukkaan lihasmassan rakentamiseen, sen sivuvaikutukset ovat usein liikaa joillekin ihmisille. Siksi ydinvoimalaitos luotiin ratkaisuksi tähän tehokkuutta menettämättä.

Arvosteluissaan urheilijat korostavat lääkkeen tehokkuutta, erityisesti syklissä laadukkaiden lihasten kasvun nopeuttamiseksi. Ydinvoimalaitos auttaa:

  • Kasvata lihasmassaa pienellä reboundilla
  • Paranna voiman suorituskykyä
  • Lisää kehon kestävyyttä
  • Päästä eroon rasvakertymistä
  • Parantaa nivelten ja nivelsiteiden toimintaa
  • Päästä eroon tulehdusprosesseista

Jos noudatat kaikkia suosituksia ja noudatat tiukkaa koulutusohjelmaa, ydinvoimalan käytön tulokset ovat erittäin vakaat ja vakiot koko syklin ajan.

Kuinka käyttää sitä

Pääaktiivisen aineen puoliintumisaika on 2-4 päivää, joten ydinvoimalan injektiot suoritetaan yleensä 2-3 päivän välein. Yleensä suositellaan steroidin ottamista annoksella 300–450 mg viikossa. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee ottaa NPP by Ultima noin 150 mg:n (1 ml) annoksena 2 tai 3 päivän välein. Tämän lähestymistavan avulla voit saada tuloksia vaarantamatta terveyttäsi. Kierton pituus on yleensä noin 8 viikkoa.

Lääke voidaan ottaa sekä yksin että yhdessä Winstrol, Masteron, Methandrostenolone, Testosterone, Turinabol kanssa. Jakson päätyttyä on suositeltavaa suorittaa palautushoito gonadotropiinilla. Voit ostaa meiltä kaikki tarvittavat lääkkeet täydelliseen ydinvoimalaitokseen.

Sivuvaikutukset

Lääkkeen käytön aikana havaitaan prolaktiinipitoisuuden nousu. Prolaktiinin salpaajien avulla on mahdollista pitää pitoisuus optimaalisella tasolla. Myös lievää aromatisoitumista havaitaan. Jos lääke otetaan yhdessä testosteronin kanssa, monet sivuvaikutukset eivät ole merkityksellisiä, kuten libidotason lasku. Käyttösuositusten tahallinen rikkominen voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten nesteen kertymistä ja kohonnutta verenpainetta.

Ydinvoimalaitosten ruiskutusosiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

NPP Injektio 10 ml injektiopullo 150 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart