,

Modafinil 200 mg 10 pillerit

13.00

Laadukas Modafinil myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Suun kautta otettavat steroidit

Vaikuttava aine: Modafinil

Annostus ja määrä: 100mg (10 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Modafinil luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Nykyään Modafinil 200mg on käytössä noin 20 maassa. Sitä käytetään myös muiden sairauksien kuin narkolepsian hoitoon, jotka myös aiheuttavat päiväsaikaan uneliaisuutta. Lisäksi sitä käytetään joskus muisti- ja tarkkaavaisuushäiriöiden, Alzheimerin taudin ja masennuksen hoitoon.

Ominaisuudet ja tehosteet

Modafinil vaikutusmekanismi eroaa amfetamiinin ja efedriinin tai muiden vastaavien psykostimulanttien vaikutusmekanismista. Modafinil ei myöskään muodostu ihmiskehossa amfetamiinista tai efedriinijohdannaisista.

Modafinil vaikuttaa aivojen eri osiin. Todennäköisesti tärkein vaikutus on lisätä henkisten reaktioiden nopeutta. Tämä vaikutus viittaa aivokalvon alaosaan, hypotalamukseen, jossa hermoreitit aktivoituvat, jossa toteutuu oreksiinin/hypokretiinien vaikutus, joilla on tärkeä rooli uni-valveuden säätelyssä väliaineina.

Luokituksen mukaan modafiniili luokitellaan dopinglääkkeeksi. Sen vaikutusta urheilusuoritukseen ei ole tutkittu, mutta käytännön vaikutusten perusteella sen uskotaan parantavan kestävyyttä ja nopeutta. Sitä tiedetään käytettävän kehonrakennuksessa kehon rasvan vähentämiseen ruokahalua hillitsevän vaikutuksensa vuoksi.

Modafiniilin annokset

Kätevästi Modafinil standardiannos on 200 mg (1 tabletti) päivässä. Se tulee ottaa suun kautta veden kera ja ottaa aina aamulla. Näin varmistetaan, että lääkkeen vaikutukset tuntuvat koko päivän ja estetään unettomuuden esiintyminen yöaikaan.

Sivuvaikutukset

Jos lääke otetaan viimeistään keskipäivällä, unettomuutta yöllä ei pitäisi esiintyä. Modafinil voi myös aiheuttaa päänsärkyä, jos vettä ei kuluteta tarpeeksi koko päivän. Muita mahdollisia sivuvaikutuksia ovat huimaus, hermostuneisuus tai ahdistuneisuus, selkäkipu, pahoinvointi, ripuli tai vatsavaivat.

Modafinil pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut koko Oraaliset steroidit -osioon.

Modafinil toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää tästä tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart