,

Masteron 100 mg 10 ampullit

61.00

Laadukas Masteron myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Drostanolone Propionate

Annostus ja määrä: 10 ampullit (100 mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Masteron luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Pääasiallinen vaikuttava aine on Drostanolone Propionate, jota yleensä kutsutaan nimellä Masteron. Sillä on kohtalainen anabolinen ja lievä androgeeninen aktiivisuus. Drostanolonilla on eetterisessä muodossaan pitkä puoliintumisaika. Tämän ominaisuuden avulla urheilija voi saada tuloksen ilman toistuvia injektioita.

Tehokkuus

Injektion jälkeen lääke pysyy aktiivisena 2 viikkoa. Tänä aikana urheilija pystyy saavuttamaan merkittäviä tuloksia. Urheilijat käyttävät sitä kuivaus- ja määrittelyjaksoissa. Joissakin tapauksissa sitä voidaan käyttää urheiluun valmistautumiseen. Monet urheilijat huomauttavat, että sitä on suositeltavaa käyttää massan kasvattamisjaksoissa. Kun noudatat suosituksia, jotka koskevat sisäänoton kestoa ja aikataulua, sekä noudattamalla urheiluruokavaliota yhdessä päivittäisen harjoittelun kanssa, steroidi antaa sinulle mahdollisuuden saada hyviä tuloksia syklille. Koko syklin aikana sinun ei tarvitse pelätä gynekomastian, turvotuksen ja naisten liikalihavuuden ilmenemistä, koska steroidi ei aromatisoidu kohtuullisilla annoksilla. Myöskään palautusilmiö ei ole ominaista tälle lääkkeelle.

Kuinka ottaa se oikein

Masteron-syklin normaali kesto on 4-10 viikkoa. Viikoittainen annos ei saa ylittää 600 mg. Steroidi ruiskutetaan pakaraan kerran kahdessa päivässä. Kestävyyden ja voiman lisäämiseksi on suositeltavaa ottaa 200 mg lääkettä viikossa. Koko syklin aikana et tarvitse antiestrogeenia.

Voit ottaa lääkkeen sekä yksin että yhdessä muiden steroidien kanssa. Useimmiten urheilijat käyttävät Masteronin yhdistelmiä Winstrol ja Stanozolol kanssa kuivaussykleissä, lihaskasvun nopeuttamiseksi, lääke yhdistetään Sustanon tai Turinabol.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Jos Masteron otetaan väärin, lääke voi aiheuttaa seuraavia sivuvaikutuksia:

  • Hypertensio;
  • hiustenlähtö;
  • akne;
  • Akneimainen ihottuma;
  • Eturauhasen toimintahäiriö.

Verkkokauppamme tarjoaa korkealaatuisimman Masteron myyntiin edulliseen hintaan. Masteron ruiskutusosiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Masteron 100 mg 10 ampullit toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart