,

Masteron 10 ampullit 100 mg

64.00

Laadukas Masteron myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Ruiskutettavat steroidit

Vaikuttava aine: Drostanolone Propionate

Annostus ja määrä: 10 ampullit (100 mg/ml)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Masteron luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Urheilijat käyttävät tätä ruiskeena annettavaa steroidia Masteron 10 ampullit 100 mg korkealaatuisissa lihasmassan kasvattamissykleissä ilman sivuvaikutuksia.

Steroidin tehokkuus

Urheilijat valitsevat tämän lääkkeen, koska sen avulla on mahdollista saavuttaa seuraavat tulokset syklin aikana:

  • Edistää korkealaatuisen lihasmassan nopeampaa kasvua;
  • Stimuloida rasvasolujen hajoamisprosesseja;
  • Lisääntynyt voima;
  • Lisääntynyt kestävyys.

Steroidi auttaa myös normalisoimaan kehossa tapahtuvia katabolisia prosesseja kohtalaisella diureettisella vaikutuksella. Syötön päätyttyä urheilija saa kauniin, määritellyn lihasmassan, jossa on melko terävät ääriviivat.

Jotkut urheilijat väittävät, että lääke pystyy tuomaan esiin vahvuuksia ja peittämään heikkouksia. Sen avulla voit harjoitella äärimmäisissä olosuhteissa ilman pelkoa laihduttamisesta. Urheilukilpailuun valmistautumisvaiheessa tällä lääkkeellä ei ole vertaa.

Kuinka ottaa se oikein?

Saavuttaakseen tavoitteensa terveyttä vaarantamatta urheilijan on otettava Masteron viikoittain 200-500 mg:n annoksella. Amatöörien ja aloittelevien urheilijoiden tulisi aloittaa pienimmällä annoksella. Tavallinen syklin kesto voi olla 6-10 viikkoa. Itsenäinen päätös annoksen ja annon keston ylittämisestä voi aiheuttaa terveysongelmia.

Yksinkäytön lisäksi kokeneet urheilijat voivat käyttää steroidia yhdessä muiden urheilufarmakologian lääkkeiden kanssa. Tämä minimoi sivuvaikutusten todennäköisyyden ja antaa sinulle mahdollisuuden saada kaikki irti syklistä. Useimmiten steroidi yhdistetään testosteronipropionaatin, Winstrol tai Oxandrolone kanssa.

Sivuvaikutukset

Masteron käytön mahdollisia sivuvaikutuksia ovat: lisääntynyt ihon rasvaisuus (lisääntyneen talin tuotannon/erityksen seurauksena), kasvojen ja vartalon karvojen lisääntynyt kasvu sekä lisääntynyt MPB:n (miesten kaljuuntumisen) riski niillä, jotka ovat geneettisesti herkkiä tai alttiita sille.

Virilisaatio (naisten maskuliinisten ominaisuuksien kehittyminen) aiheuttaa myös riskin käyttää naisia, vaikka sen käytön rintasyöpää sairastavilla naisilla pitäisi osoittaa sen hyväksyttävä luonne naiskomponenttina.

Sillä voi myös olla kielteisiä vaikutuksia kolesteroliin, koska Masteron kyky alentaa seerumin estrogeenitasoja johtaa mitattavissa olevaan HDL-kolesterolin (hyvän) laskuun ja lisää LDL-kolesterolia (huono).

Masteron ei ole hepatotoksisuutta (maksamyrkyllisyyttä), mutta kuten mikä tahansa anabolinen steroidi, se auttaa tukahduttamaan tai jopa pysäyttämään HPTA:n, mikä vähentää endogeenisen testosteronin tuotantoa.

Masteron ruiskutusosiossa näet muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut ruiskeena annettavien steroidien koko osaan.

Masteron 10 ampullit 100 mg toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart