, ,

Letrozole 2.5 mg 10 pillerit

11.00

Laadukas Letrozole myytävänä verkossa Steroids

Tuotetyyppi: Anti-estrogeenit

Vaikuttava aine: Letrozole

Annostus ja määrä: 2.5mg (10 pilleriä)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa Letrozole luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Letrozole 2,5 mg on yksi tehokkaimmista AI:ista, ja sen puoliintumisaika on pitkä, noin 2-4 päivää. Tämä tekee siitä toiseksi suosituimman tekoälyn kehonrakennuksessa. Miehillä, jotka käyttävät androgeenisiä steroideja, lääke estää aromataasientsyymiä muuntamasta androgeenia (testosteronia) estrogeeniksi. Tämä auttaa välttämään feminisaatiovaikutuksia, kuten gynekomastiaa, aknea, nesteen kertymistä ja muita estrogeenisiä sivuvaikutuksia miehen kehossa.

Lääkkeen ottaminen oikein

Cipla valmistaa letrotsolia 2,5 mg:n tabletteina. Aluksi on suositeltavaa aloittaa puolikas Letrozole  tabletti (1,25 mg) päivässä. Tämän jälkeen voit arvioida toleranssisi ja estrogeenitasosi. Jos tämä annos ei riitä, vuorokausiannosta voidaan nostaa 1 tablettiin päivässä (2,5 mg). Jos aloitusannos on liian suuri, voit ottaa puoli tablettia 2 päivän välein tai enintään 4 päivän välein.

On syytä huomata, että Letrozole käytetään estrogeenitasojen säätelyyn eikä niiden täydelliseen vähentämiseen, koska sillä on kielteisiä vaikutuksia kehoon.

Kielteiset vaikutukset

Jos lääkettä käytetään oikein, sivuvaikutukset ovat minimaaliset. Joitakin mahdollisia sivuvaikutuksia ovat päänsärky, heikkous, pahoinvointi, perifeerinen turvotus, kuumat aallot, hiusten oheneminen tai lievä tai kohtalainen ihottuma.

Letrozole pillerit-osiossa voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös, että tutustut antiestrogeenien koko osaan.

Letrozole 2,5 mg:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart