,

HGH 100 IU

349.00

Laadukas HGH myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Hoito syklin jälkeen

Vaikuttava aine: Insulin

Annostus ja määrä: 100 IU/ml

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa HGH luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Liuoksen vaikuttava aine on insuliini, elimistön haiman luonnollisesti tuottama peptidihormoni. Insuliinia käytetään lääketieteessä diabeteksen hoitoon, joka on sairaus, jossa elimistö ei tuota tarpeeksi insuliinia (tyypin 1 diabetes) tai jopa tulee sille vastustuskykyiseksi (tyypin 2 diabetes). Kun tätä tilaa sairastavat potilaat saavat korkean verensokerin, insuliinia määrätään alentamaan verensokeria. Bifaasinen insuliini, jota yleisesti kutsutaan esisekoitetuksi insuliiniksi, sisältää sekoituksen pitkävaikutteista ja lyhytvaikutteista insuliinia tarkempaan verensokerin hallintaan.

Insuliinin vaikutukset

HGH 100 IU sanotaan olevan tärkein anabolinen hormoni kehossa, koska se lisää ravinteiden varastointia ja estää solujen hajoamisen. Se on vastuussa glukoosin (sokerin) imemisestä, jonka saat hiilihydraateista, rasvoista ja proteiineista ja varastoi ne sitten kehon lihakseen, rasvaan ja maksaan, jossa sitä voidaan sitten käyttää energiana. Siksi insuliinin lisääntyminen lisää energiaa. Insuliini auttaa myös tehostamaan lihasproteiinisynteesiä ja vähentämään lihasproteiinien hajoamista. Siksi se voi auttaa rakentamaan lihaksia, kunhan sen käytön aikana kuluu riittävästi proteiinia ja aminohappoja.

Kuinka ottaa se

Insuliini otetaan yleensä harjoituksen jälkeen ja 30 minuuttia ennen ateriaa 2-5 IU:n annoksena päivässä. Jotkut kokeneet käyttäjät voivat ottaa jopa 10 IU päivässä, mutta tätä ei ehdottomasti suositella aloittelijoille tämän lääkkeen käytössä. Suuri annos jaetaan yleensä 2-3 annokseen pitkin päivää, mutta ne on otettava vähintään 4 tunnin välein, jotta insuliinin määrä ei mene päällekkäin. Jos sinulla ei ole kokemusta tämän lääkkeen käytöstä, on erittäin suositeltavaa käyttää pientä annosta kerran päivässä.

TÄRKEÄÄ: On elintärkeää, että nautit riittävän määrän hiilihydraatteja 3-6 tunnin ajan jokaisen insuliinipistoksen jälkeen, mieluiten 3 erillisestä ateriasta, jotta verensokerisi pysyy terveellä tasolla. ÄLÄ myöskään nuku tänä aikana, jos verensokerisi laskee liian alas!

Sivuvaikutukset

Jos veressäsi on liikaa insuliinia, verensokerisi laskee liian alhaiseksi, mikä aiheuttaa hypoglykemiaa. Hypoglykemian ensimmäisiä oireita ovat uneliaisuus, väsymys, ärtyneisyys, kalpeus ja vapina.

Jos jokin näistä oireista ilmenee, sinun on nautittava hiilihydraatteja sisältävää ruokaa tai juomaa välittömästi veren tason nostamiseksi.

Vakavissa tapauksissa hypoglykemia voi aiheuttaa sekavuutta, näön hämärtymistä, kohtauksia, tajunnan menetystä, näiden yhdistelmää tai jopa kuolemaan. Siksi on erittäin suositeltavaa ottaa tämä lääke asiantuntijan ohjeiden mukaan.

HGH 100 IU voit nähdä muiden valmistajien tuotteita. Suosittelemme myös tutustumaan ihmisen kasvuhormonin koko osaan.

HGH 100 IU toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää tästä tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi apua.

Shopping Cart