,

HCG 1 injektiopullo 2000 IU

17.00

Laadukas HCG myytävänä verkossa

Tuotetyyppi: Hoito syklin jälkeen

Vaikuttava aine: Human Chorionic Gonadotropin

Annostus ja määrä: 1 injektiopullo (2000 IU/injektiopullo)

Toimitus: Suomi, Eurooppa.

Maksu: Voit ostaa HCG luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Bharat Serumsin HCG 1 injektiopullo 2000 IU on tuote, joka sisältää vaikuttavana aineena ihmisen koriongonadotropiinia (HCG). Tämä on hormoni, jota pääasiassa naiset tuottavat raskauden aikana, koska se stimuloi munasarjoja ja auttaa varmistamaan terveen synnytyksen. Hormoni toimii samalla tavalla miehillä, se stimuloi kiveksiä tuottamaan testosteronia ja siittiöitä, mikä auttaa varmistamaan terveen hedelmällisyyden. Siksi kehonrakentajat käyttävät HCG:tä kivesten surkastumisen estämiseksi.

HCG:n ottamisen vaikutukset

Lääkkeellä on monia etuja, kun se otetaan käyttösuositusten mukaisesti. HCG voi auttaa välttämään hedelmättömyyttä vahvistamalla spermatogeneesiä ja siittiöiden aktiivisuutta. Koska lääke edistää aktiivista spermatogeneesiä, kyky tulla raskaaksi voimakkaimpien steroidien käytön aikana ei vähene.

Se parantaa lisääntymisjärjestelmän hormonien synteesiä. Anabolisen steroidisyklin jälkeen hormonien, kuten testosteronin, luonnollinen tuotanto yleensä vähenee. HCG auttaa stimuloimaan testosteronin ja muiden hormonien tuotantoa normaalille tasolle.

Lääkkeellä on ennaltaehkäisevä vaikutus kivesten surkastumista vastaan ​​ja se voi muuttaa oireita. Se edistää sukuelinten laajentumista, jos niiden koko on pienentynyt steroidien käytön seurauksena.

Kuinka ottaa se

HCG:tä käytetään yli 6 viikkoa kestävien steroidijaksojen aikana tai niiden jälkeen ja jotka sisältävät tehokkaita steroideja suurina annoksina. Lyhyemmillä tai ”pehmeämmällä” syklillä tämän lääkkeen käyttö ei ole välttämätöntä.

Lääkkeen keskimääräinen annos on 250-500IU viikossa, joka jaetaan yleensä 2/3 injektioon. HCG:n enimmäisannosraja, kun sitä käytetään syklin jälkeen, on noin 2000IU 21 päivän ajan. Jos HCG:tä otetaan steroidisyklin aikana, annoksen ei tulisi olla yli 500 IU.

HCG-käytön kesto vaihtelee 10-21 vuorokauden välillä, riippuen siitä, minkä steroideja kierron aikana otettiin ja myös syklin pituutta.

Sivuvaikutukset

HCG:n käytöstä johtuvat negatiiviset reaktiot ovat yleensä lieviä ja niitä esiintyy vain, jos lääkettä käytetään väärin. Yleisimmät sivuvaikutukset ovat akne, eturauhasen ja rintojen turvotus tai suureneminen. Jos käyttöohjeita noudatetaan, nämä sivuvaikutukset vältetään.

HCG-injektioosiossa näet muiden valmistajien tuotteet. Suosittelemme myös, että tutustut ihmisen koriongonadotropiinin koko osaan.

HCG 1 injektiopullo 2000 IU:n toimitus Suomeen tapahtuu 5-12 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi neuvoja.

Shopping Cart